Instant Gaming EU
 
 

Cuphead's DLC is weer uitgesteld

Cuphead's DLC is weer uitgesteld

Cuphead overtrof alle verwachtingen voor een run en gun game die een vrij hoog niveau van populariteit bereikte. Met zijn gepolijste gameplay en nette graphics, geïnspireerd op de cartoons van de jaren dertig, is het spel een groot succes geworden sinds het in 2017 werd gelanceerd. Het spel wisselt uitdagende eindbazen af met run an gun stages, net als de meeste andere games in het genre, maar bevat ook een aantal stages waarin je vijanden bestrijdt terwijl je een vliegtuig bestuurt, zoals in de klassieke shoot 'em up side-scrolling games. Het bevat ook wapens en vaardigheden om je personage uit te rusten. Maar over het algemeen hebben de esthetiek en de gameplay ervoor gezorgd dat het spel zich onderscheidt van de andere.

 

 

De fans van Cuphead waren blij verrast toen de eerste DLC voor het spel werd onthuld in 2018 tijdens de E3. Met een release die gepland staat voor 2019, zal deze uitbreiding met de titel The Delicious Last Course een nieuw speelbaar personage bevatten dat Cuphead en zijn broer Mugman zal vergezellen in hun avonturen, evenals nieuwe levels en bazen. Helaas is de release van de uitbreiding uitgesteld, en nu lijkt het erop dat het weer gebeurt en dat we ook dit jaar niet meer inhoud voor Cuphead zullen hebben. Ontwikkelaar Studio MDHR heeft het via Twitter bevestigd:

"In echte Studio MDHR-mode zijn we niet tevreden met dit laatste hoofdstuk, dat minder is dan ons beste werk. Tijdens de ontwikkeling hebben we onszelf uitgedaagd om alles wat we hebben geleerd bij het maken van Cuphead in de kwaliteit van de animatie, het ontwerp en de muziek van The Delicious Last Course te stoppen.

Het voldoen aan deze standaard is voor ons extreem uitdagend geweest te midden van de wereldwijde pandemie die zoveel van onze collega-ontwikkelaars heeft getroffen. In plaats van een compromis te sluiten over onze visie als reactie op COVID, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de release van The Delicious Last Course terug te schroeven totdat we er zeker van zijn dat het de Cuphead gemeenschap zal verrukken zoals we denken dat het zou moeten doen".

Er is nog geen officiële releasedatum voor The Delicious Last Course, maar het is zeer waarschijnlijk dat we er pas in 2021 meer nieuws over zullen hebben. Totdat dat gebeurt, blijft Cupheadhetzelfde ongelooflijke niveau van plezier en uitdaging bieden aan de fans.

11.15€
Cuphead
Cuphead
  • Officiële website : Cuphead
  • Categorieën : Actie , Platformspel , Shoot Them Up
  • Uitgever : Studio MDHR Entertainment Inc.
  • Ontwikkelaar : Studio MDHR Entertainment Inc.
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 29 september 2017
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief