De gratis editie van PUBG nadert zijn einde

De gratis editie van PUBG nadert zijn einde

Als je Playerunknown's Battlegrounds in zijn oorsprong ging spelen kocht je waarschijnlijk het spel, maar er was een gratis versie van het spel beschikbaar die ook geschikt was voor low-end computers. PUBG Lite bood je toegang tot de battle royale maar met minder gedetailleerde graphics, en het is al een hele tijd PUBG Corp's manier om te proberen meer spelers in hun spel te krijgen. Hoewel je een betere ervaring krijgt als je de volledige versie van Playerunknown's Battlegrounds koopt, was PUBG Lite voor veel mensen de perfecte keuze, en we hebben het nu over het verleden omdat je het niet meer kunt downloaden.

Het nieuws is bekendgemaakt via een officieel bericht op de website van het spel dat het volgende luidt:

 

"We zijn diep dankbaar voor de passie en steun van het verbazingwekkende aantal PUBG LITE fans die ons zijn bijgebleven. Tijdens de slopende tijden van de COVID-19 pandemie hopen we dat PUBG LITE onze fans een leuke manier heeft kunnen bieden om veilig te blijven."

"Helaas hebben we na veel wikken en wegen de moeilijke beslissing genomen om de dienst te sluiten en is de tijd gekomen om onze reis te beëindigen."

 

Sinds gisteren is de speciale website voor PUBG Lite gesloten en is het niet meer mogelijk het spel te downloaden. Als je deze versie van het spel speelde kun je dat blijven doen tot 29 APR, 2021 05:00 (UTC). Tijdens die periode kun je ook nog steeds als normaal dingen kopen met in-game credits, inclusief overgebleven L-Coins die je eventueel hebt. Ook stopt de ondersteuning van spelers voor PUBG Lite op 29 mei.

 

 

Er is geen officiële verklaring voor het stopzetten van PUBG Lite, maar het is waarschijnlijk dat het hebben van een concurrent minder andere gratis battle royale spellen zoals Fortnite ten goede zal komen. Natuurlijk is de volledige versie van Playerunknown's Battlegrounds nog steeds verkrijgbaar op PlayStation, Xbox, en PC en je vindt het tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker als je je wilt verdiepen in de spannende battle royale ervaring die het genre zo populair maakte.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief