PUBG legt de nadruk op voertuiggevechten met nieuwe functies

PUBG legt de nadruk op voertuiggevechten met nieuwe functies

Playerunknown's Battlegrounds is een van de pioniers in het Battle Royale genre en er zijn nog steeds veel spelers die genieten van de gameplay, ondanks het toenemende aantal andere titels dat de afgelopen jaren is uitgebracht. Sommige van de laatste updates die het spel heeft ontvangen zijn gericht op voertuigen, en het lijkt erop dat deze trend zich zal voortzetten met de nieuwe die al beschikbaar is op de PC. De nieuwste patch van PUBG heeft een nieuw type motor aan het spel toegevoegd, de all-terrain motor. Deze nieuwe voertuigen zullen de perfecte keuze zijn voor off-road rijden en ze offeren de ruimte op voor een extra passagier om de wendbaarheid te verbeteren. Ze kunnen op elke kaart paaien, behalve op Karakin, en zijn beschikbaar in normale en aangepaste spellen en in de trainingsmodus. Met een topsnelheid van 130 km/u behoren ze tot de snelste voertuigen in het spel.

Maar de komst van dit nieuwe voertuig gaat gepaard met een functie waar spelers van Playerunknown's Battlegrounds al geruime tijd veel vraag naar hebben: de mogelijkheid om te schieten tijdens het rijden. Je hoeft niet langer de passagier te zijn om op je vijanden te schieten terwijl je op topsnelheid op een voertuig rijdt. Nu kun je op alle voertuigen, behalve op boten en BRDM, zijwapens trekken, herladen en afvuren. Natuurlijk is de plaatsing van de camera's aangepast en is je wendbaarheid tijdens het herladen verminderd, maar de verandering opent veel nieuwe interacties in het spel, omdat je niet langer de hulp van een vriend nodig hebt om een vijand op een voertuig te achtervolgen en neer te schieten.

 

 

De update bevat ook een aantal aanpassingen van de wapenbalans, waarbij de nadruk vooral ligt op de schade en de nauwkeurigheid van secundaire wapens die beschikbaar zijn in de Playerunknown's Battlegrounds. Er zijn in alle regio's een aantal aanpassingen gedaan om de ervaring voor alle spelers te verbeteren. Je kunt de volledige patch notes lezen op het volgende adres als je alle details wilt weten Patch 9.2 zal op 26 november beschikbaar zijn op consoles.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief