Eneba COM
 
 

De laatste DLC voor DRAGON BALL Z: KAKAROT is nu beschikbaar

De laatste DLC voor DRAGON BALL Z: KAKAROT is nu beschikbaar

Na vier lange jaren kunnen fans van Dragon Ball Z: Kakarot zich eindelijk verheugen nu de laatste DLC is uitgebracht. Dit is de laatste uitbreiding voor het spel, waarin afscheid wordt genomen van de avonturen van Goku. Terwijl we ons voorbereiden op het afscheid van Goku in deze aflevering, groeit de verwachting voor de aankomende release van Dragon Ball Sparkling! Zero. De laatste DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot, getiteld 'Goku's Next Journey', is zojuist geland op 30 maart.

 

 

Het verhaal speelt zich af tien jaar na het hoogtepunt van het gevecht met Majin Buu. Volgens de officiële beschrijving van het spel ontvouwt het zich als volgt:

"10 years have passed since the epic battle with Majin Buu. Goku is about to participate in the World Tournament for the first time in a while when a mysterious boy named Uub appears before him. He is the reincarnation of Majin Buu and an opponent Goku has been looking forward to!"

Goku's Next Journey DLC bevat:

  •     Een nieuwe verhaalboog
  •     Nieuwe Superaanvallen
  •     Nieuwe Souls Emblemen en nog veel meer

Hoewel sommigen misschien teleurgesteld zijn over de afwezigheid van Dragon Ball Super's Tournament of Power arc in het spel, dient Goku's Next Journey DLC als een passende afsluiting van de verhaalgedreven ervaring van Dragon Ball Z: Kakarot. Games van dit kaliber binnen het Dragon Ball Z-universum zijn zeldzaam, waardoor deze DLC des te specialer is. Maar maak je geen zorgen, want een meer gevechtsgericht spel ligt in het verschiet met Dragon Ball: Sparking! ZERO is de gameplay al onthuld. Het wachten op de release zal niet al te lang duren.

In de tussentijd kun je jezelf onderdompelen in de ontspannende verhaallijn vol actie van Goku's Next Journey door onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste deal te vinden voor Dragon Ball Z: Kakarot en de nieuwste DLC, Goku's Next Journey.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief