Eneba COM
 
 

Dragon Ball Z Kakarot

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dragon Ball Z: Kakarot is een actierollenspel dat het verhaal volgt van Son Goku, de wereldberoemde protagonist van de animeserie Dragon Ball, gecreëerd door Akira Toriyama. Het spel richt zich op de Dragon Ball Z arc van het verhaal, en het zal u toelaten om de epische avonturen van een volwassen Goku te ervaren. Je beleeft alles uit de Saiyan, Cell en Majin Buu arcs, inclusief de meest epische momenten uit de serie zoals het gevecht tegen Frieza om de planeet Namek te redden of het epische gevecht tegen Cell in het martial arts toernooi dat het lot van de wereld zal beslissen.



    Dragon Ball Z: Kakarot bevat intense gevechten waarin je het opneemt tegen de machtigste en dodelijkste vijanden van het universum, maar is ook sterk gericht op role-playing, waarbij je veel verschillende scenario's kunt verkennen en talloze quests en zijmissies kunt uitvoeren. Als je die voltooit, kom je verder in het verhaal en word je krachtiger. Het spel bevat ook verschillende minigames buiten de gevechten om; je kunt vissen, vliegen, eten en trainen terwijl je vrienden maakt en relaties opbouwt met een enorme cast Dragon Ball-personages. Dragon Ball Z: Kakarot bevat ook een nieuw personage dat is ontworpen door Akira Toriyama en verschijnt tijdens een van de zijmissies in Namek: Bonyu, een voormalig lid van de Ginyu Force.



    Wat gevechten betreft, bevat Dragon Ball Z: Kakarot een gedetailleerd gevechtssysteem dat je doet denken aan Dragon Ball FighterZ, waarin het uitvoeren van dodelijke combo's en speciale energieaanvallen de sleutel tot de overwinning is. Tijdens epische eindbaasgevechten op uitgestrekte slagvelden vol vernietigbare omgevingen waan je je in de animeserie.



    Als je een fan bent van Dragon Ball en je wilt een beetje meer dan je gebruikelijke op de serie gebaseerde vechtgame, dan is Dragon Ball Z: Kakarot je beste keuze om een authentiek Dragon Ball-avontuur te beleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dragon Ball Z Kakarot

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Dragon Ball Z Kakarot

    Jail
    Jail
    4 dec. 2021 00:21on dlcompare.fr
    Y'a tout l'univers de DBZ, c'est juste un bonheur ce jeu !
    Het heeft het hele DBZ universum, het is gewoon een plezier om te spelen!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief