De moeilijkheidsgraad van Balan Wonderworld wordt voor de lancering opnieuw gebalanceerd

De moeilijkheidsgraad van Balan Wonderworld wordt voor de lancering opnieuw gebalanceerd

Balan Wonderworld is het komende platformspel van Yuji Naka, de maker van SEGA's populairste platform videospel serie, Sonic the Hedgehog. Met zo'n gerenommeerde persoon in het ontwikkelingsteam heeft de nieuwe platformer de aandacht getrokken van heel wat spelers, en die hebben de kans gekregen het spel te spelen via een gratis demo die al een tijdje op verschillende platforms beschikbaar is. Het lijkt erop dat de ontwikkelaar de feedback van die spelers heel serieus neemt en dat die invloed zal hebben op de definitieve versie van Balan Wonderworld, die gepland staat voor een release op 23 maart 2020.

Volgens Balan Wonderworld producer Noriyoshi Fujimoto krijgt het spel op de lanceringsdag een grote patch die veel veranderingen aan het spel zal toevoegen en de moeilijkheidsgraad opnieuw in evenwicht zal brengen om de feedback van degenen die de demo speelden weer te geven. De patch zal ook de camerabewegingen en de besturing aanpassen om een "evenwichtiger spelervaring" te bieden. Maar we zullen na de lancering zeker meer veranderingen zien, want het zou onmogelijk zijn om zoveel aanpassingen door te voeren als ze zouden willen slechts één week voor het spel beschikbaar komt.

 

 

Balan Wonderworld is een spannende platformer in 3D die de avonturen volgt van Leo Craig en Emma Cole terwijl ze zich in het wonderlijke universum van het spel storten en twaalf verschillende werelden verkennen, vergezeld door de maestro Balan. Met veel verzamelobjecten en kostuums om vrij te spelen en gameplay-mechanieken die doen denken aan de populairste klassiekers in het genre, biedt het spel een behoorlijk onderhoudende ervaring. Als je het nog voor de lancering wilt uitproberen, is de demo nog beschikbaar op Square Enix's website. Je kunt het spelen op Steam, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 5 en PlayStation 5, en als bonus enkele kostuums voor je personages in het spel vrijspelen.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief