Instant Gaming EU
 
 

De nieuwe uitbreiding van Crusader Kings III komt in begin 2022

De nieuwe uitbreiding van Crusader Kings III komt in begin 2022

De ruime en aantoonbare ervaring van Paradox Interactive in het strategiegenre is bekend, dankzij verschillende van hun videospelseries. Elk nieuw spel dat ze voor elk daarvan uitbrengen bevat nieuwe functies, terwijl ze de functies die echt werken behouden. Daardoor bieden spellen als Europa Universalis IV en Hearts of Iron IV unieke ervaringen die door de fans tot de beste gerekend kunnen worden. Dit is vooral waar als het gaat om Crusader Kings III. Het nieuwste deel in de langlopende middeleeuwse strategieserie stelt je in staat je huis te stichten en je erfenis uit te breiden over het hele tijdperk. 

 

 

Crusader Kings III is een van de grootste spellen die Paradox tot nu toe maakte, en het bevat talloze gameplay-mechanieken waarmee je elk aspect van je koninkrijk en de uitbreiding ervan kunt beheersen, vergezeld van uitstekende graphics. Maar de ontwikkelaar staat op het punt nog meer functies toe te voegen met de eerste grote uitbreiding. Paradox heeft de lanceerdatum bevestigd voor Royal Court, een aankomende uitbreiding voor Crusader Kings III die veel extra inhoud aan het spel zal toevoegen, waaronder het volgende:

 

  • Troonzaal: Een visuele voorstelling van je koninklijke hof zal alle opgebouwde majesteit en prestige van je dynastie weerspiegelen.
  • Houd hof: Interactie met vazallen en hovelingen als ze met hun problemen bij je komen, op zoek naar een koninklijk oordeel.
  • Pracht en praal: Verhoog de kwaliteit van het leven aan je hof met fancier traktaties en beter voedsel, des te beter om indruk te maken op je rivalen en gasten van hogere kwaliteit aan te trekken.
  • Geïnspireerde mensen: Getalenteerde kunstenaars, ambachtslieden en denkers kunnen aan nieuwe projecten werken en zo schatten en kunstvoorwerpen aan je hof toevoegen.
  • Hybride Culturen: Haal het beste uit een multicultureel rijk, en ontwikkel een nieuwe manier van leven die speciaal aan je bevolking en geografie is aangepast.
  • Culturele divergentie: Breek je af van je traditionele cultuur, en pas die aan tot iets nieuws dat beter bij je aspiraties past.

 

Wanneer gaat Royal Court van start?

Als dit alles je interessant in de oren klinkt, vergeet dan niet 8 februari 2022 op je kalender te markeren, want dat is de gekozen datum voor de release van Crusader Kings III: Royal Court. Als je je nog moet onderdompelen in de spannende politieke wereld van de middeleeuwen, kun je de beste prijs om Crusader Kings III te kopen natuurlijk vinden op onze prijsvergelijker.

 

 

  • Categorieën : Rollenspellen , Simulatie , Strategie
  • Uitgever : Paradox interactive
  • Ontwikkelaar : Paradox Development Studio
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 maart 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief