De niewe DLC van Mortal Shell is een beperkte tijd gratis

De niewe DLC van Mortal Shell is een beperkte tijd gratis

We weten niet of Cold Symmetry eraan dacht een spel te maken dat moeilijker was dan Dark Souls toen ze Mortal Shell ontwikkelden. De waarheid is dat ze erin slaagden, en dat het een goed uitgangspunt was om de aandacht te trekken van al diegenen die een veeleisender uitdaging zochten. Mortal Shell is een ander spel, maar het levert ook een meeslepende ervaring vol actie op waarin mêleegevechten de hoofdrol spelen. Door je toe te staan de lichamen van verslagen krijgers te bezitten opent zich een enorme wereld van mogelijkheden als het gaat om gevechtsmechanieken en masteries, wat nog een laag van complexiteit aan het spel toevoegt die bijdraagt tot het succes van het spel.

Cold Symmetry heeft een heerlijke verrassing voor je, of je nu al een fervent fan van Mortal Shell bent of de duistere en meedogenloze wereld ervan wilt ontdekken door het spel tegen de beste prijs te vinden in onze prijsvergelijker. Een nieuwe DLC voor het spel lanceert morgen, en je kunt het gratis krijgen. The Virtuous Cycle voegt een paar nieuwigheden toe aan het basisspel, waaronder een nieuwe roguelike modus die een steeds veranderende spelervaring introduceert waarin je upgrades voor je personage kunt krijgen van pilaren die willekeurig door de wereld verspreid staan. Ook komt er een nieuwe schelp beschikbaar die je kunt bezitten, Hadern, een woeste krijger die ooit je leraar was wiens vaardigheid met de dolk legendarisch is. Tenslotte brengt The Virtuous Cycle ook een nieuw wapen, de Axatana, een dodelijk transformerend wapen dat kan wisselen tussen een zware bijl en een paar lichte katana's.

 

 

Als je gratis toegang wilt hebben tot alles wat The Virtuous Cycle bevat, is de DLC gratis voor alle bezitters van Mortal Shell van 18 augustus tot 22 augustus. Deze promotie komt tegelijk met de lancering van het spel op andere platforms. Mortal Shell is momenteel verkrijgbaar op PlayStation, Xbox en PC via de Epic Games Store, maar het is vanaf morgen ook verkrijgbaar op Steam en GOG.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief