Instant Gaming EU
 
 

Mortal Shell

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Mortal Shell is geïnspireerd door de Dark Souls-serie en levert een spannende actie-RPG-ervaring. Met gedetailleerde graphics die je meevoeren naar een duistere wereld geteisterd door oorlog, kun je in het spel bezit nemen van de lijken van overleden krijgers, elk met hun eigen vaardigheden, en deze gebruiken om te vechten tegen een verscheidenheid aan vijanden. Je kunt op elk moment van omhulsel veranderen, maar hoe langer je in een omhulsel blijft, hoe meer je ermee verbonden raakt en hoe meer je weet over hun gevechtskwaliteiten.



    Je zult krachtige wapens en indrukwekkende vijanden vinden die je allerlei gevechtsvaardigheden zullen moeten leren beheersen om te overleven en te blijven vechten. Als je huidige sterfelijke omhulsel wordt vernietigd, heb je misschien geluk en vind je een nieuw omhulsel dat dichtbij genoeg is zodat je het kunt overnemen en verder kunt vechten voor je leven. Het goed timen van je aanvallen, blokken en ontwijken is de enige manier om te voorkomen dat je in een gevecht wordt weggevaagd door dodelijke vijanden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mortal Shell

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Mortal Shell

    gennyshark
    gennyshark
    12 feb. 2022 19:40on dlcompare.com
    Mortal Shell is a title that want follow Dark Souls's and Sekiro's wave. But it have his own original mechanics like the ability to choose enclosures with different characteristics and the petrifaction that still allow the game to stand out from other soulslike ones.
    Mortal Shell is een titel die de golf van Dark Souls en Sekiro wil volgen. Maar het heeft zijn eigen originele mechanica zoals de mogelijkheid om behuizingen met verschillende kenmerken en de verstening die nog steeds het spel om zich te onderscheiden van andere soul-achtige degenen te kiezen.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief