De Persona 5 Strikers verhaaltrailer is uit

De Persona 5 Strikers verhaaltrailer is uit

Persona is nogal een populaire licentie onder de fans van Japanse videospelletjes, en als nieuwste deel is Persona 5 de maximale exponent van al de beste kenmerken van de serie. Het spel volgt de avonturen van een groep middelbare scholieren die deel uitmaken van de Phantom Thieves, een groep burgerwachten die speciale krachten gebruiken om te vechten tegen Shadows, duistere entiteiten uit het Metaverse die de vredige burgers van het moderne Tokio belagen. Met een combinatie van anime-achtige graphics, RPG mechanieken, en turn-based gevechten levert Persona 5 een ervaring op die al de aandacht van veel spelers getrokken heeft, en ontwikkelaar Atlus wil de personages in het spel verder uitbuiten in een gloednieuwe titel, Persona 5 Strikers, die een heel andere gameplay stijl zal hebben.

Persona 5 Strikers is een avontuur dat zich zes maanden na de gebeurtenissen in Persona 5 afspeelt. Het spel volgt het verhaal van Joker en de Phantom Thieves in een nieuw avontuur waarin ze de vreemde verdwijningen van burgers in heel Japan gaan onderzoeken. Het grote verschil met zijn voorganger komt van de gameplay, die de turn-based gevechten die we gewend zijn in Persona spellen terzijde laat om zich te richten op hack and slash mechanieken die Persona 5 Strikers meer doen lijken op spellen als Dynasty Warriors.

Je kunt nu wat meer over het verhaal in Persona 5 Strikers ontdekken in een nieuwe video die onlangs is verschenen.

 

 

Persona 5 Strikers zal heel wat meer actie-georiënteerd zijn dan andere Persona spellen, maar je hebt nog steeds de controle over je favoriete personages uit de serie in een vertrouwde omgeving. Als je geïnteresseerd bent om alles te ontdekken wat het spel te bieden heeft en de Phantom Thieves te volgen in hun nieuwe avontuur, dan is Persona 5 Strikers op 23 februari 2021 verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PC.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief