You are here
We also support
 
 
 
 

Death Cathedral herrijst uit het graf in 2022

Death Cathedral herrijst uit het graf in 2022
NEWS 6 sep. 2021 16:00

Death Cathedral geeft een heel nieuwe betekenis aan de uitdrukking "verzamel het leger". Een geesteskind van Melancholia studio en uitgegeven door Thermite Games, is dit een unieke hack-and-slash RPG waarin je 15 dagen de tijd hebt om een duivel te vinden en te doden die zich in een enorme spookkathedraal verbergt. Om je naar binnen te wagen, moet je ondode krijgers maken door ze samen te stellen uit stukken van je verslagen vijanden. Thermite Games gaf de trailer vrij in de recente Gamescom, hoewel het spel zelf ergens in 2022 zal verschijnen.
 

 

Je verkent zes verschillende gebieden in een middeleeuws gotisch landschap dat doet denken aan Bloodborne (vergelijk de prijzen voor Bloodborne). Ontmoet een leger van dodelijke vijanden met verschillende vaardigheden, die je moet analyseren en counteren om te verslaan. Je personages hebben hun eigen vaardigheden en combo's, en je moet zorgen dat je rooster het evenwicht heeft van personages die voor elke run nodig zijn. 

Het unieke mechanisme van Death Cathedral is het Decay systeem. Al je personages zijn niet meer dan lijken die door magie bij elkaar gehouden worden, dus vallen ze elke keer dat ze de Kathedraal betreden een beetje meer uit elkaar. Je kunt Verval niet stoppen; je vertraagt het alleen met voorwerpen die je op je reis vindt. Zodra het verval van een personage 100% bereikt, stort het voorgoed in elkaar. 

Het voordeel is dat je nieuwe personages kunt bouwen uit stukken die je oogst van de lichamen van verslagen vijanden en van het verkennen van de Kathedraal. Dit betekent dat je niet herhaaldelijk met hetzelfde team van personages kunt spelen-je moet je rooster aanpassen aan de middelen die je krijgt. Dit garandeert dat de gameplay "fris" blijft, als je het zo kunt noemen. Je kunt deze gameplay video bekijken, zorg van MAZAVS gamekanaal.
 

 

Death Cathedral komt uit in 2022, hoewel er nog geen ondersteunde platforms zijn aangekondigd. Je kunt de prijzen voor Death Cathedral hier vergelijken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief