BG PPC IG EN
 
 

Death Cathedral

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Death Cathedral bouw je je eigen ondode leger om de diepten van een enorme gotische kerker te verkennen, gevuld met de volgelingen van de duivel. Een hack-and-slash RPG, de unieke mechaniek van Death Cathedral is dat je personages dode krijgers zijn die met duistere magie aan elkaar genaaid zijn, en die je in elkaar moet zetten uit stukken van verslagen vijanden.



    Binnen de donkere en spookachtige kathedraal verbergt zich een duivel, en het is je taak die te vinden en te verslaan binnen 15 dagen. Het probleem is dat je personages elke keer dat ze zich in de Dodenkathedraal wagen, aftakelen. Het proces kan niet gestopt worden, alleen vertraagd door het gebruik van conserveringsmiddelen die in de kerker te vinden zijn. Zodra de Decay meter van een personage op 100% komt, vallen ze uit elkaar en zijn ze voorgoed verdwenen.



    Wat je wel kunt doen is nieuwe personages bouwen met ingrediënten die je in de Death Cathedral vindt, meer bepaald met stukken van vijandelijke lijken. Death Cathedral bevat meer dan 40 soorten personages, elk met zijn eigen unieke vaardigheden. Je kunt je personages ook sterker maken door uitrusting en schatten te vinden binnen de kerker.



    Het Decay systeem betekent dat je niet steeds hetzelfde team kunt inzetten om je door de uitdagingen van de kathedraal te loodsen. Je moet je aanpassen aan de middelen die je hebt en je party roster daarop afstemmen. Als de mechaniek van Death Cathedral één ding bewijst, is het wel dat de dood nog maar het begin is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Death Cathedral

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Death Cathedral

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief