Instant Gaming EU
 
 

Death's Door komt naar Switch en PlayStation consoles

Death's Door komt naar Switch en PlayStation consoles

Death's Door heeft de aandacht van veel spelers weten te trekken met zijn ongewone verhaallijn en hectische gameplay die veel actie en mooie scenario's combineert. In de schoenen stappen van een kleine kraai die in de onderwereld zielen moet verzamelen is niet iets wat je elke dag doet, maar het is wel de taak van de hoofdpersoon van het spel. Jagen op verdwaalde zielen die de weg kwijt zijn is ingewikkelder dan het op het eerste gezicht lijkt, vooral als die zielen geen zin hebben om mee te werken, en in Death's Door voert je missie je naar een rijk dat daar vol van is. Je moet drie reuzenzielen van verschillende bazen verzamelen, en dat blijkt een hele uitdaging te zijn. Gelukkig kun je rekenen op je gevechtsvaardigheden en je trouwe zwaard om af te rekenen met alle bedreigingen die je in de weg staan. Naarmate je verder in het verhaal komt, ontdek je dat er wat problemen zijn op je werkplek, maar als je je doel bereikt, moet je in staat zijn alles weer normaal te maken.

Met zo'n ongewoon plot en hoofdpersoon is Death's Door nu al een fan favoriet van de spelers, maar het is alleen verkrijgbaar op de PC en Xbox consoles, althans voorlopig. Ontwikkelaar Acid Nerve heeft aangekondigd dat het spel zeer binnenkort op PlayStation consoles en Nintendo Switch verschijnt. Het spel zal gebruik maken van elk van de consoles om dezelfde spannende ervaring te leveren waar veel spelers al van genieten op andere platforms.

 

 

Wanneer lanceert Death's Door op Switch en PlayStation?

Je e kunt je vanaf 23 november onderdompelen in het universum van Death's Door op PlayStation 4, PlayStation 5, en Nintendo's hybride spelcomputer. Zoals gewoonlijk kun je prijzen vergelijken en de beste vinden om Death's Door goedkoop te kopen met onze prijsvergelijker, ongeacht welk platform je kiest om het spel te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief