Eneba COM
 
 

Death's Door wordt meteen na de lancering behoorlijk populair

Death's Door wordt meteen na de lancering behoorlijk populair

Soms hoeft een spel geen waanzinnig grote scenario's met gedetailleerde graphics en honderden miljoenen in de ontwikkeling ervan geïnvesteerd te hebben om een succes te worden. Met een beetje moeite, een origineel idee, en een goede uitvoering zijn bepaalde studio's meer dan in staat om de spelers een geweldige spelervaring te bezorgen. Die spellen hebben de neiging vrij snel te groeien door in korte tijd de aandacht van veel spelers te trekken en dat is het geval met Death's Door. Dit juweeltje, ontwikkeld door Acid Nerve, wist in de eerste week na de lancering al meer dan 100.000 spelers te bereiken en kondigde dat aan met een feestelijke video waarin de protagonist, een zwaard zwaaiende kraai, wordt getoond.

 

 

Death's Door is een meeslepend actie-avontuur uitgegeven door Devolver Digital dat je in de schoenen zet van een kleine kraai die de leiding heeft over de jacht op de zielen van overledenen. Een van zijn doelwitten is vermist en om hem te vinden moet je naar een vreemd land reizen dat bewoond wordt door monsters die al lang geleden gestorven hadden moeten zijn. Natuurlijk zijn die gevaarlijke wezens niet al te happig op de Magere Hein Kraai en zullen proberen hem met alle middelen tegen te houden. Onze kleine held zal met behulp van zijn mêlee en magische vaardigheden met ze moeten afrekenen terwijl hij door uitgestrekte scenario's vol valstrikken en puzzels navigeert. Afgezien van de actie biedt Death's Door de spelers een tamelijk meeslepende ervaring met een meeslepende soundtrack en een heel eigen esthetische stijl. 

Met verschillende wapens om uit te kiezen en een prachtige wereld om te verkennen is Death's Door een opmerkelijk goed gemaakt avontuur dat je ook een duister verhaal met komische tinten voorschotelt, waarmee je de waarheid over de oorsprong van de kraaien en hun relatie met het vreemde universum waarin ze leven kunt ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief