Ontvang Death Stranding deze week gratis op PC

Ontvang Death Stranding deze week gratis op PC

Epic Games Store heeft de afgelopen jaren veel terrein gewonnen in de concurrentie met Steam om het belangrijkste digitale distributieplatform voor videogames te zijn. Een van de methoden om de kloof tussen hen te verkleinen is het wekelijks weggeven van een of meer gratis spellen sinds de Epic Games Store open is. Als je ze allemaal geclaimd hebt, heb je nu waarschijnlijk meer dan honderd titels in je bibliotheek, en dat aantal kan deze week nog toenemen met een nieuwe toevoeging. 

Ter gelegenheid van zijn nieuwe "Mega Sale 2023" biedt Epic Games Store Death Stranding gratis aan op PC aan alle spelers die het claimen. In tegenstelling tot de vorige keer dat de aanbieding op het platform beschikbaar was, heb je nu een hele week de tijd om het spel te claimen. Het wordt volgende week donderdag vervangen door een mysteriespel, en we verwachten dat het weer een grote hit wordt. 

Een spel als geen ander

Hideo Kojima's nieuwste avontuur liet niemand onverschillig toen het in 2019 uitkwam. Death Stranding speelt zich af in een post-apocalyptische versie van de Verenigde Staten waar de wereld van de levenden en de wereld van de doden zijn samengesmolten. Je neemt de rol aan van freelance koerier Sam Porter Bridges, die belast is met het bezorgen van voorraden van een van de weinige overgebleven menselijke nederzettingen naar een andere. Door de dodelijke regen en buitenaardse wezens te trotseren, begin je aan een episch sci-fi avontuur dat alleen Kojima had kunnen creëren. 

 

 

Een gratis spel is niet de enige verrassing die de Epic Games Store deze week voor je in petto heeft. Je kunt ook een coupon krijgen met 20% korting op je aankopen. Epic Games heeft ook een nieuw Epic Rewards programma aangekondigd dat je zal aanmoedigen om terug te keren naar de winkel. 

"Voor elke in aanmerking komende aankoop in de Epic Games Store krijg je 5% van het totaal uitgegeven bedrag terug als tegoed om in de winkel te gebruiken."

Of je nu besluit gebruik te maken van deze mogelijkheid of niet, vergeet niet dat je altijd onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste deals voor videogames op alle platforms te bekijken, waaronder natuurlijk grote en aankomende hits als Death Stranding, Hogwarts Legacy, Street Fighter 6, Armored Core VI, en nog veel meer.

  • Officiële website : Death Stranding
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : 505 games
  • Ontwikkelaar : Kojima Productions
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 14 juli 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief