BG PPC IG EN
 
 

Diablo 4 heeft zijn eerste patch

Diablo 4 heeft zijn eerste patch

Het is nog maar een paar dagen geleden dat duizenden spelers terugkeerden naar Sanctuary voor een nieuw avontuur. Alleen degenen met vroege toegang tot het spel hebben meer details kunnen ontdekken over Liliths plannen voor de wereld die ze in Diablo 4 heeft gecreëerd. De rest van de fans zal tot morgen moeten wachten om een wereld te betreden die onder invloed staat van Mephisto's dochter. Met de aanstaande lancering in het achterhoofd heeft Blizzard de eerste update voor het spel vrijgegeven. Het meest opvallende element is dat er geen grote fixes in zitten, wat bewijst dat de huidige versie van Diablo 4 solide genoeg is om een stabiele ervaring te leveren. Wat de patch wel doet, is vooral wat balansproblemen tussen de klassen aanpakken.

 

 

Necromancers opgelet!

Barbaren, Rogues en Magiërs zijn door de almachtige goden van Blizzard te machtig bevonden en hebben een flink pak slaag gekregen met de nerfstick. De kracht van sommige van hun vaardigheden is verlaagd, zodat ze niet zo'n voor de hand liggende keuze zijn bij het maken van je build om verder te komen in het spel. Ondertussen krijgen Necromancers genoeg gevechtskracht om ze een solide keuze te maken, zonder dat ze de krachtpatsers worden die ze in de eerste Diablo 4 beta waren. De meeste Glyphs hebben ook een pas op de plaats gekregen en spelers zullen de effecten ervan verminderd zien. De redenen achter deze veranderingen zijn duidelijk door Blizzard onthuld in de officiële patch notes:

"While we want players to both feel and be truly powerful, some Class builds and synergies are outside of our bounds for what is reasonable for the health of the game, so we are reducing their effectiveness. As an example, we generally want to avoid creating situations where players can survive unreasonably high amounts of damage for long periods of time because it too greatly warps our vision for how combat should be in Diablo IV."

Met deze veranderingen zullen de spelers die morgen de wereld van Diablo 4 betreden genieten van een meer gebalanceerde ervaring. Sommige spelers die geïnteresseerd zijn in de race om de speciale beloning die is gereserveerd voor de eersten die level 100 bereiken in de hardcore modus, een titel die nog steeds niet is opgeëist, zullen hiervan profiteren. Als je de terugkeer van de belangrijkste ARPG-serie aller tijden niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om je Diablo 4 CD-sleutel te bemachtigen en maak je klaar om morgen te beginnen met spelen.

37.21€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief