Blizzard kruidt Diablo 4 lancering met een wedstrijd

Blizzard kruidt Diablo 4 lancering met een wedstrijd

De aanstaande release van Diablo 4 is een van de meest verwachte gebeurtenissen van het jaar in de wereld van de videospellen. Niet alleen is Activision Blizzard erin geslaagd om enorme verwachtingen te wekken bij de fans van de serie met een nieuwe visuele stijl en gameplay-systemen, maar het heeft spelers ook verschillende mogelijkheden gegeven om het spel te proberen in de aanloop naar de release. Spelers die Diablo 4 tijdens de bèta hebben geprobeerd en ten minste één personage tot het maximale niveau hebben gekregen, krijgen bij de lancering verschillende beloningen, maar de ontwikkelaar heeft nog meer in petto om de terugkeer van de spelers naar Sanctuary te kruiden.

Een race naar de top

Het officiële Diablo 4-account op Twitter heeft onthuld dat de eerste duizend spelers die level 100 bereiken in de hardcore modus een behoorlijk spannende beloning krijgen. Als je daarbij hoort, heb je het recht "om je gebruikersnaam te laten vereeuwigen op een standbeeld van Lilith."

 

 

Zoals je je kunt voorstellen, zullen er enorm veel spelers zich door de inhoud van Diablo 4 haasten zodra die beschikbaar is, om zo'n prestatie te leveren en de beloning te krijgen. Opmerkelijk is dat de wedstrijd enkele strikte regels volgt en enkele beperkingen kent, maar de prijs lijkt de moeite waard. Je hebt tot 1 september om de opdracht te voltooien, maar het is heel waarschijnlijk dat de beloningen tegen die tijd al lang op zijn. 

Het is duidelijk dat de wedstrijd ook dient als een krachtige marketingstrategie om spelers een pre-order te laten plaatsen voor Diablo 4 Digital Deluxe of Ultimate Edition, want die stellen je in staat om het spel op 1 juni in Early Access te spelen. Als je voor de Standard Edition gaat en op 6 juni begint te spelen ben je zeker in het nadeel in deze race om een van de eerste 1000 op max level te zijn op hardcore.

Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om op elk moment de beste aanbiedingen voor Diablo 4 CD sleutels te bekijken, inclusief de speciale edities.

29.82€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief