Diablo 4 is officieel goud gegaan

Diablo 4 is officieel goud gegaan

De ontwikkeling van Diablo 4 gaat na de laatste open bèta razendsnel vooruit. Het komende actie-rollenspel van Activision Blizzard zag er tijdens het bèta-evenement geweldig uit en duizenden spelers konden een nieuwe open-wereld versie van de wereld van Sanctuary verkennen die realistischer en duisterder is. Diablo 4 zal spelers opnieuw tegen de krachten van het kwaad opzetten in een poging de wereld te redden van demonische corruptie. Deze keer is Lilith de belangrijkste antagonist en zullen spelers veel dieper kunnen graven in het verhaal van een wereld die heeft gediend als het slagveld van een wrede oorlog tussen de krachten van Hemel en Hel.

Meer dan een vervolg op Diablo 3

Diablo 4 lanceert deze zomer op consoles en PC en het spel is beduidend anders dan eerdere delen in de serie. Niet alleen bevat het een open wereld voor spelers om te verkennen, player versus player content, coöperatieve gameplay, wereldgebeurtenissen en meer, maar het voelt ook meer aan als Diablo Immortal dan als voorgaande delen in de serie. De belangrijkste verandering is dat de camera dichter bij de actie staat en het gebied dat op het scherm wordt getoond kleiner is. Hoewel dit iets is wat niet iedereen leuk vindt, is Diablo 4 gebouwd om een duurzamere ervaring te bieden dan zijn voorgangers en het zal verschillende progressiesystemen bieden en genoeg dingen om te doen als je klaar bent met de campagne, anders dan het steeds opnieuw doorlopen van willekeurig gegenereerde kerkers. 

 

 

Activision Blizzard heeft veel feedback ontvangen tijdens de bèta-evenementen en het heeft veranderingen aangekondigd om bepaalde aspecten van het spel aan te passen, maar Diablo 4 is grotendeels klaar voor de release. In feite heeft het spel volgens de ontwikkelaar onlangs de Gold-status bereikt, en het is nu op weg naar massaproductie. Waarschijnlijk zul je een flinke day one patch moeten downloaden voordat je Diablo 4 kunt spelen, maar alles wijst erop dat het spel niet te laat zal zijn voor zijn afspraak met spelers op 6 juni 2023. 

Vergeet niet dat je de beste deals voor Diablo 4 codes voor alle platforms kunt bekijken met onze prijsvergelijker en je exemplaar tegen de beste prijs kunt pre-orderen om vier dagen eerder te beginnen met spelen.

29.82€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief