Diablo 4 releasetijden onthuld

Diablo 4 releasetijden onthuld

Na de aandacht van duizenden spelers te hebben getrokken tijdens de laatste open bèta, zet Diablo 4 zijn ontwikkelingsproces voort met veel waardevolle feedback. De bèta-ervaring was geweldig en het spel zag er geweldig uit, zonder opmerkelijke bugs of iets dergelijks, ook al waren er wat verbindingsproblemen tijdens piekuren. Omdat de level cap 25 was, stonden veel spelers te popelen om meer van Diablo 4 te ervaren en er zijn veel vragen over het spel die onbeantwoord zijn gebleven, vooral over het eindspel. Blizzard heeft een nieuwe video uitgebracht waarin de ontwikkelaars wat licht op deze zaak werpen. 

De video onthult twee belangrijke dingen: je zult geen tekort hebben aan dingen om te doen in het spel als je max level krijgt en de endgame is aanzienlijk anders dan wat je in Diablo 3 kon ervaren. Natuurlijk zal de toevoeging van PvP-gevechten aan het spel heel aantrekkelijk zijn voor degenen die van die kant van het ARPG-genre houden.

 

 

Wanneer kan ik Diablo 4 spelen?

Om de boel wat op te fleuren en de hype voor Diablo 4 hoog te houden, heeft Blizzard ook de wereldwijde releasetijden voor het spel bekendgemaakt. Ter herinnering: als je de Diablo 4 Deluxe Edition of Ultimate Edition vooraf bestelt, krijg je enkele dagen eerder toegang tot het spel dan andere spelers. Hoewel het je misschien geen groot voordeel oplevert in een spel als dit, is het duidelijk dat veel spelers staan te popelen om deze nieuwe open-wereld versie van Sanctuary te verkennen. In elk geval kun je de beste prijzen om een Diablo 4 code te kopen voor PlayStation, Xbox en PC vinden op onze prijsvergelijker, en de verwachte releasetijd voor jouw regio hieronder.

Vroege toegang voor Deluxe en Ultimate pre-orders

  • VS: 1 juni om 4 pm PT / 7 pm ET
  • Europa: 2 juni om 12 uur CEST
  • Aziatisch: 2 juni om 8 uur 's ochtends

Reguliere lancering

  • VS: 5 juni om 4 pm PT / 7 pm ET
  • Europa: 6 juni om 12 uur CEST
  • Azië: 6 juni om 8 uur
28.14€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief