Instant Gaming EU
 
 

Diablo 4 live-actie trailer is verbazingwekkend

Diablo 4 live-actie trailer is verbazingwekkend

Blizzard heeft zijn nieuwste trailer onthuld voor de grootste kaskraker van de zomer: Diablo 4. Deze live-action trailer, geregisseerd door Oscar-winnares Chloé Zhao, met de naam Saviors Wanted, toont een blik op de gewone mensen van Sanctuary en hoe de voortdurende oorlog tussen Diablo's Angels en Demons hun leven beïnvloedt. 

De video is mede geregisseerd door Kiku Ohe in de aanloop naar de wereldwijde lancering van Diablo 4, het vierde deel van het beroemde gotische rollenspel dat op 6 juni 2023 zijn debuut maakt.

 

 

I

In de donkere wereld van Sanctuary - een rijk dat wordt belegerd door gruwelijke monsters terwijl de High Heavens en de Burning Hells verwoestende gevechten tegen elkaar voeren - is Saviors Wanted de meeslepende en donkere wereld waar de serie bekend om staat en levert het soort filmisch drama dat in het spel bestaat. Met een aangrijpend verhaal dat emotie en menselijkheid verweeft in de personages van het spel, neemt de promotiefilm de kijkers mee op een reis van vernietiging door toedoen van Lilith, de Heilige Moeder die vastbesloten is opnieuw over Sanctuary te heersen. 

"Working with Blizzard, we had the wonderful opportunity to bring the dark, thrilling and imaginative world of Diablo IV to life," said Chloe Zhao. "Diablo fans are very passionate, and many have been with the game for over two decades. We want to do right by the fans, honor the game's rich lores and visceral world building while evoking the strong emotions the players feel while immersing in the game."

Heil Lilith

In de laatste verhaaltrailer liet Blizzard ons van dichtbij kennismaken met Lilith en hoe haar invloed kwelling brengt in het mensenrijk, genaamd Sanctuary. Diablo 4 speelt zich vijftig jaar na Diablo 3: Reaper of Souls af. Het vertelt de verhalen van Lilith en Inarius, de scheppers van Sanctuary, en hun poging te ontsnappen aan het Eeuwige Conflict, een oorlog tussen de Brandende Geesten en de Hoge Hemelen.

Te midden van deze wereld van lijden en constante strijd bevindt zich onze hoofdpersoon, die de rol aanneemt van een van de vijf klassen: de gedaanteverwisselende Druïden, behendige Rogues, elementaire Tovenaressen, brute Barbaren en sluwe Necromancers. Naarmate spelers in kracht groeien, kunnen ze hun spelervaring opbouwen in richtingen die hen aanspreken, door te experimenteren met skill trees om complementaire spreuken en vaardigheden te laten zien.

Diablo 4 komt uit op 6 juni 2023, met cross-platform spelen en progressie op Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4, plus couch co-op op consoles bij de lancering. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Diablo 4 CD keys en begin aan een helse reis naar Sanctuary om de zielen van zijn bewoners te redden.

32.64€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief