Instant Gaming EU
 
 

Diablo 4's nieuwste trailer duikt in zijn verhaal

Diablo 4's nieuwste trailer duikt in zijn verhaal

Na de recente release van de Diablo 4 gameplay launch trailer, wil Activision Blizzard met de nieuwste video een ander aspect van het spel belichten. In plaats van je te verwennen met spannende gameplaymechanieken, geweldig uitziende vaardigheden en dodelijke eindbazen, kun je nu de Diablo 4 story launch trailer bekijken om wat inzicht te krijgen in de geheimen van Sanctuary en de gebeurtenissen die de wereld tot de huidige situatie hebben geleid.

 

 

Een nieuw type tegenstander

De video onthult dat Lilith niet zomaar een grote demon is die hunkert naar macht en dat Diablo 4 niet zomaar een nieuw hoofdstuk wordt in de eindeloze oorlog tussen Hemel en Hel. Sanctuary is het slagveld geweest in een wrede oorlog tussen licht en duisternis, en daar heb jij in eerdere games een belangrijk deel van uitgemaakt. In Diablo 4 is je antagonist niemand minder dan de schepper van Sanctuary. Ze keert terug van een lange ballingschap om op te eisen wat van haar is en haar acties zullen een reeks gebeurtenissen in gang zetten met jou in het middelpunt die Sanctuary voor altijd zullen veranderen. Het conflict escaleert tot een ongekend niveau van geweld en jouw acties zullen het lot van de hele mensheid bepalen.

Het verhaal in Diablo 4 is zo episch als het maar zijn kan, en het is nog een element om je mee te slepen in de populairste ARPG-franchise aller tijden. De lore van de serie is gegroeid en geëvolueerd naarmate er meer spellen verschenen. Elke titel was een nieuw hoofdstuk met een onafhankelijke verhaallijn, maar droeg bij tot het toevoegen van details aan een grotere onderliggende geschiedenis. Zonder te weten hoe Diablo 4 eindigt, is het onmogelijk te weten wat de toekomst voor Sanctuary in petto heeft, maar het ziet er zeker naar uit dat Diablo 4 qua gameplay en verhaal een point of no return zal markeren voor de franchise.

De enorme deelname aan de bèta bewijst dat Diablo 4 veel belangstelling heeft gewekt. Functies als coöperatieve multiplayer op een semi-open wereld en PvP zullen de franchise beslist voorgoed veranderen, en Blizzard heeft plannen om een solide ervaring te creëren die verder gaat dan de campagne. Met dat alles in gedachten zal Diablo 4 zeker een van de belangrijkste spellen van 2023 worden als het op 6 juni uitkomt. Als je het niet wilt missen, kun je met onze prijsvergelijker een Diablo 4 CD-sleutel voor het platform van je voorkeur vinden voor de beste prijs.

31.96€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief