Diablo IV zal character customization hebben

Diablo IV zal character customization hebben

De Diablo-serie is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het genre van de actierollenspellen en de spellen hebben er, samen met de World of Warcraft-franchise, toe bijgedragen dat Blizzard een van de grootste ontwikkelaars van videospellen ter wereld is geworden. Ondanks het enorme succes van de serie is er één eigenschap die in alle spellen ontbreekt, en dat is het aanpassen van je personage. In de originele Diablo, Diablo II, en Diablo III kun je kiezen uit verschillende klassen voor je personages, en elk van hen heeft toegang tot bepaalde soorten wapens en armor. Er is een indrukwekkend scala aan items beschikbaar in elk van de spellen, en ze hebben veel verschillende looks, maar uiteindelijk, vooral als je probeert om de bonussen te krijgen van het dragen van bepaalde armor sets, zien de meeste helden van dezelfde klasse er hetzelfde uit. Dat is ook waar als het gaat om hun fysieke verschijning. 

Blizzard heeft onlangs deDiablo IV kwartaalupdate gepubliceerd die overeenkomt met juni 2021, en het lijkt erop dat het spel eindelijk voor de allereerste keer in de serie personage-aanpassingen zal introduceren. Volgens Diablo IV Lead Character Artist Arnaud Kotelnikoff zullen er genoeg cosmetische opties zijn om uit te kiezen om de held te creëren die je altijd al wilde zijn, en er zal een gloednieuw verfsysteem komen, waarmee spelers het kleurenpalet van elk armor stuk kunnen veranderen. 

 

"You will be able to change the face of your character, the hairstyle, the facial hair (beards and eyebrows), and add jewelry (nose piercing or earrings), makeup, and body markings such as tattoos or body paint. You will also be able to change the color values of your character’s skin, eyes, hair/facial hair, and body markings. Some elements will be class specific, to support the classes’ unique backgrounds, but many will be shared between classes allowing more possibilities to mix and match."

 

Diablo IV zal op grafisch gebied heel anders zijn dan zijn voorgangers, en het niveau van realisme zal veel hoger zijn. In de onderstaande video kun je een aantal verbluffend mooie setups voor de Rogue-klasse bekijken en je verbazen over de gedetailleerdheid van sommige outfits, waarbij je je echt afvraagt of je het allemaal wel vanuit het isometrische perspectief zult kunnen waarnemen.

 

 

Diablo IV is goed op weg om het spel te worden dat de populaire serie naar nieuwe hoogten zal brengen, maar we zullen nog even moeten wachten, aangezien het spel nog geen releasedatum heeft.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

36.91€
Diablo 4
Diablo 4
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief