Disco Elysium - The Final Cut verschijnt deze maand

Disco Elysium - The Final Cut verschijnt deze maand

Disco Elysium - The Final Cut is op een bepaalde manier een Ultimate edition van het oorspronkelijke spel dat in december werd aangekondigd. Disco Elysium is een uniek rollenspel dat in de herfst van 2019 op de PC werd uitgebracht. Het neemt de principes van bordspellen en past ze aan in een nieuw universum dat nogal ver afstaat van de klassiekers van het genre, zoals Dungeons and Dragons. Dit veelgeprezen avontuur heeft veel prijzen gekregen en het krijgt binnenkort een gloednieuwe editie die de inhoud zal verrijken. Ook markeert Disco Elysium - The Final Cut de komst van het spel op Playstation 4, Playstation 5, en Stadia.

ZA / UM heeft zojuist de verschijningsdatum van Disco Elysium - The Final Cut bekendgemaakt, en het zal zeer binnenkort verkrijgbaar zijn. Om precies te zijn op 30 maart 2021. Spelers die Disco Elysium al op de PC bezitten zullen hun spellen kunnen upgraden naar de nieuwe versie zonder er een dubbeltje voor te hoeven betalen. Wat betreft de inhoud die Disco Elysium - The Final Cut zal bevatten, heeft ZA / UM niet veel details onthuld, maar hier zijn enkele hoogtepunten:

Zonder ook maar iets te verklappen, laten we zeggen dat een van deze nieuwe functies je aan het denken zal zetten over de realiteit van teleportatie. Op een minder geheimzinnige manier willen we onze hoed afnemen voor onze huis-tekenaar, Eduardo Rubio, voor de hoeveelheid nieuwe animaties die hij speciaal voor jouw plezier heeft kunnen toevoegen. En zoals je al weet krijg je volledige Engelse nasynchronisatie, nieuwe Politiek Ideale Quests, en de kans om nieuwe personages te ontmoeten.

 

 

Disco Elysium - The Final Cut brengt ook nieuwe quests en personages, nieuwe outfits, tussenfilmpjes, en zelfs controller ondersteuning.

Als je Disco Elysium nog niet bezit en je bent een liefhebber van rollenspellen, dan is Disco Elysium - The Final Cut je beste keus als je van plan bent alles wat het spel te bieden heeft te ontdekken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief