DOOM Eternal: The Ancient Gods laatste DLC is beschikbaar

DOOM Eternal: The Ancient Gods laatste DLC is beschikbaar

Of je nu een DOOM fan bent of niet, het valt niet te ontkennen dat DOOM Eternal een van de beste titels uit de hele serie is. Id Software en Bethesda hebben laten zien dat ze een goede tandem zijn als het erom gaat spelers te geven wat ze willen, en DOOM Eternal biedt geweldige gameplay, veel actie, en veel demonen om uit te roeien. Het basisspel biedt genoeg inhoud om je een tijdje bezig te houden, maar als je je ervaring wilt verbeteren kun je altijd nog The Ancient Gods DLC's krijgen, die een nieuwe missie toevoegen en nieuwe locaties vol meikr die je op de gruwelijkst mogelijke manieren proberen te doden.

Zoals je waarschijnlijk al weet als je DOOM Eternal hebt gespeeld, is The Ancient Gods in twee delen verdeeld. In DOOM Eternal The Ancient Gods Part 1 begon je aan een missie om de Seraphim te redden en te proberen een demonische invasie te stoppen, waarmee je een reis begint die tot een einde komt in de tweede uitbreiding, The Ancient Gods Part 2. De nieuwe DLC voegt ook nieuwe vijanden toe en een wapen dat oude DOOM spelers misschien herkennen, de Sentinel Hammer, en is vanaf vandaag verkrijgbaar op PC, Xbox One en PlayStation 4.

 

 

Je verloochende de goden en wekte een oud kwaad. Verzamel nu de verspreide Sentinel legers, beleger het laatste bastion van de Hel, breek door de vestingmuren, en sta oog in oog met de Duistere Heer zelf. De ziel van het universum hangt in de weegschaal.

 

DOOM Eternal The Ancient Gods Part 2is de perfecte aanvulling om je ervaring als de DOOM Slayer compleet te maken. Je kunt de DLC apart kopen, maar hij is ook verkrijgbaar als deel van de Doom Eternal Season Pass. Vergeet niet dat je ze allemaal tegen de beste prijs kunt vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief