You are here
We also support
 
 
 
 

Dragon Age 4 zou alleen op PC en next-gen consoles verschijnen

Dragon Age 4 zou alleen op PC en next-gen consoles verschijnen
NEWS 18 okt. 2021 09:00

De mate van toewijding die sommige fans aan de dag leggen om dingen over hun favoriete spellen te ontdekken is verbazingwekkend. Als het een spel als Dragon Age 4 is, maakt het enorme aantal volgers van de serie die staan te popelen om meer details over het komende deel te weten het altijd gemakkelijker om informatie te ontdekken. Dat is precies wat er deze keer gebeurd is. Volgens het Linkedin profiel van Dragon Age 4 hoofdontwerper Daniel Nordlander zou het spel alleen verkrijgbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X/S, en PC. Gebruiker Faizan Shaikh heeft deze informatie op Twitter gepubliceerd, en verschillende bronnen hebben dit later als waar gemeld.

 

 

Als het juist blijkt te zijn, zal Dragon Age 4 niet speelbaar zijn op PlayStation 4 of Xbox One, waardoor een flink aantal spelers dat genoemde spelcomputers blijft gebruiken, buiten de boot valt. Dit kan geen probleem zijn omdat het spel niet snel zal verschijnen. In feite bevestigde Electronic Arts CFO Blake Jorgensen dit toen hij in het verleden over de inkomsten van de uitgever sprak.

 

"You should assume that Dragon Age—it's out there, we've talked about it publicly that it's in the works—it probably comes after fiscal 22."

 

Dat laat ons achter met heel weinig informatie over het spel dat tot nu toe onthuld is. Het lijkt erop dat Dragon Age 4 zich in Tevinter zou afspelen, geen multiplayer elementen zal bevatten, en waarschijnlijk in 2023 zal verschijnen. Wat beeldmateriaal over het spel betreft, kregen we alleen de kans om tijdens de 2020 Game Awards een teaser trailer te bekijken, maar het is meer dan genoeg geweest om de belangstelling van de fans vast te houden, die dagelijks blijven graven naar informatie over Dragon Age 4.

 

 

Als je de iconische RPG serie, gemaakt door Bioware, nog niet ontdekt hebt, kun je op onze prijsvergelijker altijd prijzen vergelijken en alle spellen goedkoop vinden, ook Dragon Age Origins, Dragon Age 2, en Dragon Age 3: Inquisition.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief