Dragon Age: Dreadwolf is nu The Veilguard

Dragon Age: Dreadwolf is nu The Veilguard

De aankomende titel in de populaire RPG-serie van BioWare is al een hele tijd in ontwikkeling. De game die oorspronkelijk bekend stond als Dragon Age: Dreadwolf belooft de iconische serie terug te brengen met een gloednieuwe verhaallijn en spannende vernieuwingen in de gameplay, maar de informatie die we op dit moment over het spel hebben is schaars. Tot nu toe zijn er slechts een paar teasers en stukjes informatie over de lore en de mogelijke hoofdrolspelers van het spel onthuld door de ontwikkelstudio, maar daar komt snel verandering in. Het blijkt dat Bioware genoeg verrassingen in petto heeft voor de game, en de eerste is een naamsverandering.

 

 

Dragon Age: The Veilguard

Geheel onverwacht en na jaren in de maak te zijn geweest, is Dragon Age: Dreadwolf omgedoopt tot Dragon Age: The Veilguard, en alle fans zullen vast blij zijn om te weten dat het spel binnenkort eindelijk wordt onthuld. Bioware heeft een publicatie gedeeld op de officiële website waarin de studio de filosofie achter deze naamsverandering deelt.

"At BioWare, we create worlds of adventure, conflict and companionship, where you’re at the center of it all. As fans of our franchise know, every Dragon Age game has delivered a new standalone story. Set in the world of Thedas, these tales explore epic locales and threats, always thrusting you into a new conflict. Each game also introduces a new lead hero – The Warden, Hawke, The Inquisitor – that you can call your own. You can expect all that, and more, with the new game. And of course, much like your unique hero, it wouldn’t be a Dragon Age game without an amazing cast of companions – right?"

"Each of the seven unique characters that make up your companions will have deep and compelling storylines where the decisions you make will impact your relationships with them – as well as their lives. You’ll unite this team of unforgettable heroes as you take on a terrifying new threat unleashed on the world. Naturally, the Dread Wolf still has an important part in this tale, but you and your companions – not your enemies – are the heart of this new experience."

Met dat in gedachten heeft de studio besloten dat Dragon Age: The Veilguard een naam is die veel beter past bij de aankomende titel. De fans zijn echter waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de volledige onthulling die volgende week zal plaatsvinden en die een kwartier aan gameplay belooft te bieden. Wees gerust dat we je alle informatie over de onthulling zullen geven en vergeet niet dat de beste deals om Dragon Age: The Veilguard te pre-orderen beschikbaar zullen zijn met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release van het spel.

Met dat in gedachten heeft de studio besloten dat Dragon Age: The Veilguard een naam is die veel beter past bij de aankomende titel. De fans zijn echter waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de volledige onthulling die volgende week zal plaatsvinden en die een kwartier aan gameplay belooft te bieden. Wees gerust dat we je alle informatie over de onthulling zullen geven en vergeet niet dat de beste deals om Dragon Age: The Veilguard te pre-orderen beschikbaar zullen zijn met onze vergelijker in de aanloop naar de release van het spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief