Eneba COM
 
 

Dredge krijgt binnenkort een no-monster modus

Dredge krijgt binnenkort een no-monster modus

Goed nieuws voor degenen met thalassofobie maar die toch Dredge willen spelen; Black Salt Games' eldritische vissim krijgt een update die een passieve modus zal toevoegen. Dat wil zeggen, "monsters die gewoonlijk vissersboten aanvallen zullen niet langer agressief zijn." Bekijk de trailer van Dredge hier:

 

 

Het lokt je naar binnen

Dredge is een survival horror visspel waarin het in de oceaan wemelt van de zeemonsters. Deze gemene beesten kunnen 's nachts verschijnen, in bepaalde gebieden van het spel, of wanneer je probeert van de kaart af te gaan, net als in Subnautica. Maar met de komende gratis update zal de handige passieve modus voorkomen dat je door monsters wordt aangevallen, zelfs als je 's nachts vist, waardoor het spel een veel ontspannender ervaring wordt.

Naast de passieve modus zal Dredge ook een fotomodus krijgen die zorgt voor een nieuw personage in het spel. Volgens producent Nadia Thorne: “When it launches, our photo mode will see the addition of a new in-game character who’ll help players unlock their camera ability and share clues on where to find some of the local marine wildlife as subjects for your photography.”

Vóór deze update krijgt het spel een andere die kaartmarkeringen en een paar balansupdates en fixes zal toevoegen. Hoewel er geen specifieke schema's zijn voor de release, zullen deze updates binnen een maand verschijnen. 

Dredge zal in het derde kwartaal ook een derde gratis update krijgen waarmee ze hun boot kunnen beschilderen en aanpassen met vlaggen. Ergens tussen oktober en december kunnen Dredge spelers zich ook verheugen op betaalde DLC, eentje waarin ze de mysterieuze Ironhaven Corporation mogen onderzoeken. Als dat je aanspreekt, en als je dit monsterlijke visspel nog moet proberen, kun je een Dredge PC-sleutel uit onze prijsvergelijker halen. Kom binnen, het water is prima.

11.73€
DREDGE
DREDGE
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief