EA kondigt de EA Play Live Spotlight Series aan

EA kondigt de EA Play Live Spotlight Series aan

Al een paar jaar organiseert Electronic Arts zijn eigen evenement aan de zijlijn van de E3 om zijn komende spellen aan te kondigen. Maar meestal wordt de uitgeversconferentie min of meer bij het evenement betrokken, omdat die op hetzelfde moment plaatsvindt. Dit jaar echter heeft EA besloten er echt alleen voor te gaan door haar EA Play Live te plannen voor 22 juli, ongeveer een maand na alle anderen.

Het nieuws kwam als een verrassing, want hoewel het verschuiven van de datum zo ver weg van de E3 betekent dat er niet al te veel concurrentie is wat betreft aankondigingen van spellen, krijgt het evenement toch een zekere dynamiek, omdat de schijnwerpers op dat moment op de wereld van de videospellen gericht zijn, en je in die periode zelfs buiten de gespecialiseerde pers artikelen kunt vinden over aankondigingen die er gedaan worden.

Maar het blijkt dat EA verschillende evenementen heeft gepland, elk met een specifiek thema, en het bedrijf heeft zojuist het volledige schema onthuld.

 


Donderdag 8 juli, 19 uur CEST: De toekomst van First-Person Shooters
Dit eerste evenement is gewijd aan de FPS licenties van het bedrijf, en zal Apex Legends en Battlefield 2042 bevatten.
 
Dinsdag 13 juli, 20 uur CEST: EA <3s Onafhankelijke Studio's
Onafhankelijke spellen zullen in de schijnwerpers staan met prestigieuze gasten als Josef Fares, maker van It Takes Two, en Guha Bala van Knockout City, onder anderen.
 
Maandag 19 juli, 01 uur CEST: Madden NFL 22 All-Access: Scouting - Hoe de gemeenschap Madden NFL 22

Vorm geeft Zoals de naam al doet vermoeden, zal dit panel geheel gewijd zijn aan Madden NFL 22 en in het bijzonder aan de gemeenschap ervan. Het zal ons een overzicht geven van de nieuwe scouting functie en sandbox mode van het spel.
 
Dinsdag 20 juli, 19 uur CEST: Meer EA SPORTS!
Dit evenement is gewijd aan een ander EA Sports spel, maar EA vertelt ons er op dit moment verder nog niets over. We weten alleen dat het een "nieuw deel is in een langlopende en enorm populaire EA Sports serie".
 
Donderdag 22 juli 19.00 uur CEST: EA Play Live
Wat het hoofdevenement betreft, heeft EA nog niet onthuld welke spellen we zullen kunnen bekijken, behalve Apex Legends en Battlefield 2042. Aan de andere kant zullen twee licenties waar de spelers reikhalzend naar uitkijken geen deel uitmaken van de show: Dragon Age en Mass Effect 4. BioWare heeft dit slechte nieuws bekendgemaakt op zijn officiële Twitter account. 

 

 

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief