Instant Gaming EU
 
 

Apex Legends

  • PC

Overwin uitdagingen in Apex Legends, een free-to-play Battle Royale shooter waarin ongelooflijke personages met krachtige prestaties samenwerken om roem en fortuin te bevechten aan de rand van de grens. Speel en speel een steeds groter wordend rooster van Legends vrij, dat samen met de strategische squadplay van de game en gewaagde nieuwe toevoegingen een geheel nieuwe Battle Royale-ervaring creëert, allemaal binnen een ruige wereld waar alles kan. Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.



A Roster of Legendary Characters



-Benmeester een groeiend aantal machtige Legends, elk met hun eigen uitzonderlijke persoonlijkheid, vaardigheden en aanleg die makkelijk op te pikken zijn, maar zeer moeilijk te beheersen.



Build Your Crew



-Selecteer je Legend wanneer en combineer je verschillende vaardigheden met andere spelers om de grootste crew te vormen.



Strategic Battle Royale



-Gebruik je vaardigheden en maak tactische beslissingen tijdens het vliegen, leer de vaardigheden van je bemanning kennen en bereid je voor op nieuwe ontmoetingen naarmate het spel vordert.



Genre-Evolving Innovation



-Beleef een eigentijdse verzameling baanbrekende functies die het Battle Royale-genre verbeteren, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een gloednieuwe manier om in de operatie te vallen met Jumpmaster deployment.



Sweet, Sweet Loot



- Krijg een indrukwekkende set wapens, gevarieerde attachments en waardevolle bepantsering om je te beschermen in de strijd. Verzamel na de wedstrijd een fortuin aan cosmetische opties om je personage en wapens aan te passen, en speel nieuwe manieren vrij om tijdens de wedstrijd voor de dag te komen.

Lees verder
Dit spel is gratis te spelen en biedt extra betaalde inhoud

Pakketten en extra inhoud voor Apex Legends

Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

Opmerkingen over Apex Legends

Alexandre
Alexandre
15 apr. 2020 23:36on dlcompare.fr
Ce jeux est vraiment bien. Le plus vif et rapide des br je trouve qu'il y a une prise en main assez simple
Dit spel is echt goed. De snelste en snelste van de br vind ik dat er een vrij gemakkelijke grip is
Francis
Francis
9 mrt. 2020 18:33on dlcompare.fr
Ce jeu est vraiment bien !
Dit spel is echt goed!
J Kris
J Kris
7 mrt. 2019 19:34on dlcompare.fr
I love this game :)
Ik hou van dit spel :)
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief