It Takes Two

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topwinkels

    Begeleid Cody en May in een episch avontuur dat ze nooit verwacht hadden mee te maken. InIt Takes Two zijn ze door een krachtige toverspreuk in poppen veranderd en nu moeten ze een manier vinden om te overleven in de magische wereld waarin ze gevangen zitten. Ondanks hun verschillen als koppel zullen ze moeten samenwerken om een grote verscheidenheid aan puzzels en uitdagingen op te lossen als ze terug willen keren naar hun menselijke gedaante.



    Beleef een spannend avontuur gebouwd voor twee personen en speel op split-screen modus voor maximaal plezier. Help May en Cody hun verschillen te overwinnen terwijl ze samenwerken om alle uitdagingen te voltooien die ze op deze vreemde reis tegenkomen. Je kunt een andere speler gratis uitnodigen om mee te doen aan dit avontuur met de Friend's Pass, zolang jullie twee maar op hetzelfde platform spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor It Takes Two

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     
    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 19 verkoper(s) die 6 DRM-systeem(en) ondersteunen: Steam, Xbox Live, EA app, Epic Games, Sony PSN, Nintendo eShop op 6 platform(en) - PC, PS5, PS4, Switch, XboxOne, Xbox Series X. Het spel biedt 1 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 97 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd. Voor fysieke kopie-aanbieding(en) hebben we 4 prijzen gevonden. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 1 al gedeelde opmerkingen.

    Opmerkingen over It Takes Two

    noburain
    noburain
    16 jan 2022 08:40on dlcompare.fr
    It Takes Two mérite bien ça nomination en tant que jeu de l'année, jeu coop avec une histoire un peu bateau mais aux gameplay très variés et bien amenés.
    It Takes Two verdient zijn nominatie als game van het jaar, een co-op game met een nogal cheesy verhaal maar met zeer gevarieerde en goed gepresenteerde gameplay.

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief