Een remake van Diablo 2 zou in de maak kunnen zijn

Een remake van Diablo 2 zou in de maak kunnen zijn

De naam Vicarious Visions doet voor velen van jullie misschien geen belletje rinkelen, maar als we het over Tony Hawk's Pro Skater 1+2 hebben, beginnen de dingen misschien op hun plaats te komen. De studio achter de recente remake van de eerste twee originele games van Tony Hawk is ook verantwoordelijk voor andere relevante games, waaronder de geweldige Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, en ze hebben ook aan enkele andere grote franchises gewerkt, zoals Call of Duty, Destiny, Skylanders, en meer. Het lijkt erop dat de enorme populariteit van Blizzard-games hen heeft verzwolgen en nu gaan ze hen ondersteunen bij nieuwe projecten.

 

 

Volgens een verklaring van Activision Blizzard aan GamesIndustry.biz zullen Vicarious Visions stoppen met het werken aan andere projecten die ze mogelijk hebben gehad om Blizzard te helpen. 

Na enige tijd met Vicarious Visions te hebben samengewerkt en een goede relatie te hebben opgebouwd, realiseerde Blizzard zich dat er een mogelijkheid was voor [Vicarious Visions] om lange termijn ondersteuning te bieden.

De echte vraag is: aan welk spel werken ze? Nou, volgens sommige rapporten zouden ze de langverwachte remake van Diablo 2 aan het ontwikkelen zijn. Hoewel Diablo 4 al in de maak is, wordt het tweede deel in de serie als het meest populair beschouwd en er zijn genoeg fans die er graag een gemoderniseerde versie van zouden willen spelen. Als we rekening houden met de brede ervaring van Vicarious Visions in het maken van geweldige remakes, zou het idee van de studio die aan de Diablo 2-remake werkt echt zinvol zijn.

Er is nog niets bevestigd, en aangezien Blizzard bekend staat om het geheim houden van sommige van hun spellen totdat ze klaar zijn om te onthullen, is het zeer waarschijnlijk dat we tot die tijd niet veel zullen weten. Maar BlizzCon ligt om de hoek, en hoewel het evenement dit jaar online zal zijn, zullen we zeker een aantal updates zien over spellen als Overwatch 2 en Diablo 4, en misschien krijgen we wat meer nieuws over Diablo 2 remake.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief