Elite Dangerous is momenteel gratis voor de PC

Elite Dangerous is momenteel gratis voor de PC

De Elite-serie geeft spelers al heel lang de mogelijkheid om een goed deel van de ruimte te verkennen en te vechten. De meest doorgewinterde spelers herinneren zich waarschijnlijk dat ze het originele spel in 1984 speelden met zijn revolutionaire 3D-graphics, en heel wat spelers hebben waarschijnlijk de kans gehad om de twee vervolgen te spelen in respectievelijk 1993 en 1995. Maar dat waren totaal andere tijden, en de serie nam een behoorlijk lange pauze tot 2014, toen Elite Dangerous, het vierde en laatste deel uitkwam na een succesvolle crowdfunding-campagne. Met moderne graphics en nogal wat nieuwe functies, waaronder online multiplayer in een hardnekkige wereld, werd Elite Dangerous al snel een hit onder de spelers die oude ervaringen en diepe ruimteverkenningen met bijna totale vrijheid wilden herbeleven. Na de release is het spel ook uitgebreid met verschillende uitbreidingen en updates die de gameplay op verschillende manieren hebben verbeterd.

Of je nu de voorkeur geeft aan verkennen, vechten, ruilen of alle drie, Elite Dangerous heeft passende activiteiten voor je terwijl je door de ruimte navigeert. Je kunt het spel nu gratis krijgen in de Epic Games Store. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen met je account en het spel te claimen, dat tot aanstaande donderdag beschikbaar zal zijn. Deze gratis versie van Elite Dangerous bevat de Horizons uitbreiding als bonus.

 

 

Maar Elite Dangerous is niet het enige gratis spel in de Epic Games Store deze week. Als je de voorkeur geeft aan andere soorten spellen, is The World Next Door ook verkrijgbaar zonder dat je daarvoor hoeft te betalen tot 26 november. Dit indiespel is een combinatie van een visuele roman en een puzzelspel dat de avonturen van Jun, een rebelse tiener die verdwaald is in een magische wereld, volgt.

 

 

Beide spellen worden volgende week vervangen door de offroad-simulator MudRunner, die je ook gratis kunt krijgen op hetzelfde platform. Als je geen van beide spellen hebt, kun je altijd naar onze vergelijker gaan om de beste prijs te vinden voor elk ander spel dat je wilt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief