Instant Gaming EU
 
 

Elite Dangerous' uitbreiding krijgt een releasedatum

Elite Dangerous' uitbreiding krijgt een releasedatum

Elite Dangerous is niet het eerste massively multiplayer spel dat je de verre uithoeken van de melkweg laat verkennen, maar de epische ervaring als piloot van een klein sterrenschip is ongeëvenaard. Met een heel melkwegstelsel om te verkennen terwijl je tussen planeten reist, grondstoffen ontgint, handel drijft met andere spelers, tegen piraten vecht en tal van andere activiteiten onderneemt, biedt het spel je eindeloze uren speelplezier. Maar de release van de aankomende uitbreiding Elite Dangerous: Odyssey staat op het punt het spel nog beter te maken, want het zal tal van nieuwe functies toevoegen die de gameplay volledig zullen veranderen.

Elite Dangerous: Odyssey zal je in staat stellen je sterrenschip te verlaten en verschillende omgevingen te voet te verkennen. Je zult voor het eerst in het spel het oppervlak van talloze unieke planeten kunnen bezoeken en ze te voet verkennen. Het zal best leuk zijn om je benen te strekken en te ontdekken wat al die locaties na al die tijd verbergen, maar je moet wel klaar zijn voor allerlei ervaringen. Je zult elke situatie kunnen benaderen in welke vorm je maar wilt, sluipen, diplomatie of geweld zijn er maar een paar, maar vergeet niet dat je niet alleen zult zijn en dat er genoeg andere spelers zijn die je partners kunnen worden in je ondernemingen. Elite Dangerous: Odyssey zal het spel veranderen in een nieuwe ervaring, en je een heel nieuw universum van mogelijkheden bieden als het gaat om gevechten en verkenning.

 


De uitbreiding is al een hele tijd aan het testen, maar volgende maand kun je eindelijk genieten van de inhoud. Elite Dangerous: Odyssey lanceert op 19 mei op de PC. Als je Elite Dangerous op een console speelt, zul je helaas nog een paar maanden moeten wachten tot de uitbreiding op PlayStation en Xbox beschikbaar komt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief