Eneba COM
 
 

Ender Magnolia: Bloom in the mist is nu beschikbaar voor Early Access

Ender Magnolia: Bloom in the mist is nu beschikbaar voor Early Access

Met Hollow Knight: Silksong en Elden Ring Shadow of the Erdtree nog in de hoek liggen te wachten, is er geen grote Metroidvania-titel verschenen. Als je op zoek bent naar een goed Metroidvania-spel om te spelen, is Ender Magnolia: Bloom in the Mist een perfecte titel om uit te proberen.

 

 

Ender Magnolia: Bloom in the Mist is een actie RPG-game van Binary Haze Interactive, ontwikkeld door Adgloba en Live Wire. Het is het vervolg op de geliefde titel Ender Lilies: Quietus of the Knights. Het spel speelt zich af in het Land van de Dampen, waar kunstmatige wezens die bekend staan als Homunculi op hol zijn geslagen en veranderen in woeste monsters.

De verhaallijn van het spel, zoals beschreven op de website van het spel, is als volgt: "You play as Lilac, an "Attuner" who possesses the power to save the Homunculi. Upon waking, you find yourself in a laboratory deep in the underground. There, you will become acquainted with the Homunculi closely involved in the kingdom's downfall. Together with the Homunculi, set out in search of your lost memories and precious friends in the Land of Fumes. Follow the journey of destruction and rebirth in a post-apocalyptic world, decades after the disastrous Rain of Death."

Net als zijn voorganger omarmt Ender Magnolia: Bloom in the Mist het thema van de duistere fantasie, vergezeld van 2D zijwaarts scrollende gameplay. Als Metroidvania-game beleef je een meeslepende reis door de wereld, met meer dan 300 unieke vaardigheden van je metgezellen om de gameplay fris te houden. De eindbazengevechten zijn net zo uitdagend als het thema van de duistere fantasie doet vermoeden. Elke eindbaas heeft verschillende en unieke vaardigheden en bewegingen die je zeker op het puntje van je stoel zullen houden.

Als Metroidvania je favoriete genre is, waarom probeer je dit spel dan niet uit terwijl je wacht op de onbepaalde release van Hollow Knight: Silksong? Ender Magnolia: Bloom in the Mist heeft zijn Early Access-versie al gelanceerd op 25 maart 2024 op Steam. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om Ender Magnolia: Bloom in the Mist nu al te bestellen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief