Instant Gaming EU
 
 

ENDER LILIES: Quietus of the Knights

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een gotische, met bloed doordrenkte wereld lonkt naar je in ENDER LILLIES: Quietus of the Knights. Een gepolijste Metroidvania, verwant aan Bloodstained: Ritual of the Night, ENDER LILLIES speelt zich af in Land's End, een eens welvarend koninkrijk dat verwoest werd door de komst van de Blight. Een niet aflatende regen begon, en wat het ook aanraakte, het corrumpeerde in een ondode gruwel. Zonder zicht op het einde van de regen werd Land's End een rijk voor de doden. Maar op een dag wordt een jonge Witte Priesteres, Lilly genaamd, alleen wakker in een verwoeste kerk. Vergezeld door een spookachtige Umbral Knight moet ze een manier vinden om de Blight te beëindigen en het land te doen herleven.



    ENDER LILLIES is een duistere fantasie die zich afspeelt in een wereld die doordrenkt is van wanhoop, en bevat adembenemend artwork en een bijpassende spookachtige soundtrack. Als Lilly dwaal je door de ruïnes van Land's End, vecht je tegen monsters en ontdek je onderweg de geheimen van het koninkrijk.



    Je ontmoet ook gemene en machtige eindbazen die je vaardigheid tot het uiterste zullen drijven; je moet snel kunnen trekken en snel kunnen ontwijken als je niet bij de rangen der doden wilt horen. Terwijl je elke vijand verslaat en zuivert, kun je hun vaardigheden oproepen om in de komende gevechten te gebruiken. Je kunt deze vaardigheden en eventuele relikwieën die je vindt combineren en aanpassen aan je speelstijl.



    De grimmige, spookachtige locaties van Land's End zijn aan jou om te verkennen. Bepaal het lot van het koninkrijk als de laatste Priesteres in ENDER LILLIES: Quietus of the Knights.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ENDER LILIES Quietus of the Knights

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over ENDER LILIES: Quietus of the Knights

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief