Instant Gaming EU
 
 

Enotria: The Last Song krijgt een 8 uur durende openbare demo

Enotria: The Last Song krijgt een 8 uur durende openbare demo

Fans van het Soulslike-genre zijn de laatste tijd goed gevoed met nieuwe Soulslike-titels die om de paar maanden verschijnen. Dankzij de op verkenning gebaseerde gameplay kunnen ontwikkelaars binnen dit genre innoveren door spelers in verschillende tijdperken en locaties te plaatsen. Naast de middeleeuwse fantasy-setting van Dark Souls hebben we Japanse Soulslike gezien met Sekiro Shadows Die Twice, op het Victoriaanse tijdperk geïnspireerde Soulslike met Bloodborne en Lies of P, Chinese Soulslike met Wo Long: Fallen Dynasty, en nu de Italiaanse Soulslike, Enotria: The Last Song.

Enotria: The Last Song is een actie-RPG ontwikkeld door Jyamma Games. Aanvankelijk werd aangekondigd dat het spel op 21 juni zou uitkomen, maar het werd uitgesteld tot 21 juli en nu heeft Jyamma Games het spel opnieuw uitgesteld tot 19 september van dit jaar. Dit lijkt echter de laatste verandering te zijn, want ze hebben ook een gameplaytrailer van 15 minuten vrijgegeven.

 

"Step into a world where your actions reshape the narrative. In Enotria: The Last Song, adopt the masks of defeated enemies to harness their strengths, navigate through a gorgeously menacing Italian-inspired landscape, and utilize the Ardore to dynamically shift the world around you."

Daarnaast heeft Jyamma Games bevestigd dat er een 8 uur durende demo van Enotria: The Last Song vanaf 22 mei beschikbaar is op PlayStation 5 en PC:

De demo speelt zich af in Quinta, de Stad van de Acteurs. Spelers zullen het opnemen tegen Auteurs, gevaarlijke vijanden gecreëerd door Canovaccio, een eindeloos spel dat de wereld in een staat van ongewone stagnatie houdt. Spelers hebben "4 verschillende wapenklassen, elk met een verscheidenheid aan unieke wapens en 6 unieke maskers te ontdekken die verwoestende nieuwe speelstijlen en onderscheidende passieve vaardigheden met zich meebrengen."

Enotria: The Last Song zich af in een zonovergoten land geïnspireerd door Italiaanse folklore, waar het felste zonlicht de donkerste schaduwen werpt. Je moet het opnemen tegen geduchte vijanden en de werkelijkheid veranderen met de kracht van Ardore om de geheimen van Enotria te onthullen. De game is nu beschikbaar voor pre-order. Gebruik onze prijsvergelijker voor de beste prijs voor Enotria: The Last Song.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief