F1 23 gaat in juni van start

F1 23 gaat in juni van start

De F1-serie is de favoriet van de fans van het F1-wereldkampioenschap. De F1-spellen recreëren de officiële competitie met een ongelooflijk hoog detailniveau en omvatten alle teams en piloten. Het kampioenschap van dit jaar is competitiever dan ooit met de verschijning van Aston Martin als serieuze concurrent voor een plaats op het podium, en de verwachtingen voor de sport blijven aan de top. 

Met zo'n scenario op de achtergrond lanceert Codemasters volgende maand F1 23. De releasedatum van het spel werd gisteren onthuld, samen met een gloednieuwe video waarin de nieuwigheden die in F1 23 komen worden belicht.

 

 

Veel spannende functies

F1 23 heeft spectaculaire graphics, de beste simulatie-ervaring met alle coureurs en teams van het huidige seizoen, en twee nieuwe circuits: Losail International Circuit en Las Vegas Street Circuit. Natuurlijk zijn er verschillende circuits die in 2023 buiten de officiële competitie zijn gelaten, maar je kunt er nog steeds naar hartenlust op racen omdat ze als legacy tracks in F1 23 zijn opgenomen.

De gemeenschap van F1-spelers heeft om enkele functies gevraagd en Codemasters heeft ze in F1 23 geïmplementeerd. Rode vlaggen keren terug in de races en kunnen het eindresultaat radicaal veranderen. Ook is er een nieuwe raceafstand van 35% die degenen blij zal maken die iets langer wilden dan de korte race zonder veel tijd te investeren. Aan de technische kant bevat F1 23 een groot aantal verbeteringen aan de besturing, en nieuwe voertuigfysica voor voorspelbaarder gedrag.

In F1 23 keert het speltype Story terug, dat in het vorige deel was weggelaten. Braking Pint zal het verhaal volgen van Aiden Jackson en Devon Butler samen als teamgenoten in het Konnersport Racing Team, dat streeft naar de top in het kampioenschap.

 

 

F1 23 stemt zich af op een geweldige terugkeer van de iconische serie deze zomer. De releasedatum van het spel staat gepland voor 16 juni 2023, op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt de beste deals voor F1 23 cd-sleutels bekijken met onze prijsvergelijker in aanloop naar de release.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

41.39€
F1 2023
F1 2023
  • Officiële website : F1 2023
  • Categorieën : Racen , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : Codemasters
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 15 juni 2023
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief