Eneba COM
 
 

F1 24 releasedatum aangekondigd

F1 24 releasedatum aangekondigd

Het F1-kampioenschap van dit jaar staat op het punt om van start te gaan en er zijn veel nieuwigheden op het gebied van teams, auto's en coureurs. EA blijft zich richten op het leveren van de best mogelijke simulatie van de spannendste racecompetitie ter wereld en heeft een nieuw deel van de populaire simulatieserie voor fans voorbereid. F1 24 is aangekondigd met een video die niet veel onthult over de gameplay of functies, maar wel over de officiële releasedatum van de aankomende racegame. F1 24 komt op 31 mei uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

 

Een grote verrassing voor de fans

Codemasters heeft ook aangekondigd dat F1 24 komt met een grote verrassing voor iedereen die vorig jaar heeft genoten van de spanning van de competitie. Wie F1 23 bezit en F1 24 Champion Edition voor 24 april pre-ordert, kan deelnemen aan tijdrituitdagingen met een selectie nieuwe auto's van de teams McLaren, Williams, Alpine en Haas uit de nieuwe game. Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters, heeft een aantal details onthuld over de nieuwigheden die F1 24 naar de serie zal brengen, namelijk een nieuw besturingssysteem en de Career-modus.

"For the first time, our F1 23 players can now connect immediately with the 2024 season with some of their favourite teams ahead of this weekend’s first Lights Out. Our full reveal is coming soon, and we’re bringing players an overhauled Career mode, a new EA SPORTS Dynamic Handling System, and so much more."

Volgens de video zal de officiële onthulling van F1 24 in april plaatsvinden. Dan zullen we alles weten over de nieuwigheden die het spel zal bevatten. Tot die tijd kun je, als je fan bent van de iconische racesimulatorserie, het beste de beste prijzen in de gaten houden om F1 24 te pre-orderen voor het platform van je keuze met onze prijsvergelijker.

69.99€
F1 24
F1 24
  • Officiële website : F1 24
  • Categorieën : Racen , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : Codemasters
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 31 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief