You are here
We also support
 
 
 
 

Fatal Frame: Maiden of Black Water komt naar PC en Consoles

Fatal Frame: Maiden of Black Water komt naar PC en Consoles
NEWS 13 okt. 2021 18:00

KOEI heeft aangekondigd dat hun survival horror spel, Fatal Frame: Maiden of Black Water, zal eindelijk naar PC en andere consoles worden overgezet. Ook bekend als Project Zero, is Maiden of Black Water het eerste van de Fatal Frame serie dat ooit zo'n port krijgt, want het was sinds 2014 een Wii-exclusief spel. Nu komt het niet alleen naar de PC, maar ook gelijktijdig naar PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X op 28 oktober.

 

 

Als je dit Halloween seizoen op zoek bent naar een griezelig goed moment, is de Fatal Frame serie een geweldige manier om jezelf de stuipen op het lijf te jagen, vergelijkbaar met andere horrorgrootheden als Resident Evil en Silent Hill.  De formule is voor elk deel hetzelfde, maar het werkt: je speelt een jong meisje dat een mysterie van een zogenaamd spookachtig gebied probeert op te lossen. In Maiden of Black Water zou dat de griezelige Mt. Hikami zijn, een heilige plaats waarvan men zegt dat het bronwater geesten herbergt. Zij die zelfmoord willen plegen komen hier als hun laatste daad voor ze de daad doen. Als zodanig wordt de berg achtervolgd door rusteloze, hongerige zielen. 

Het trio protagonisten dat de berg onderzoekt wordt geleid door Yuri Kozukata, die paranormale begaafdheid bezit. Na verloop van tijd kun je wisselen tussen Yuri en haar twee metgezellen, Ren en Miu. 

De laatste gemene deler van de spellen is je wapen tegen de geesten: de Camera Obscura. De enige manier om de geesten te beschadigen is hun foto te nemen. Hoe dichterbij ze zijn als je op de knop drukt, hoe effectiever de camera is. En als je de geest kunt vangen op het moment van een aanval, kun je de grootste hoeveelheid schade aanrichten en zelfs extra combo's maken. 

 

 

Wanneer is de Fatal Frame: Maiden of Black Water verschijningsdatum?

28 oktober in Europa, Noord-Amerika en Azië voor PC en consoles. Bekijk onze beste prijzen voor Fatal Frame: Maiden of Black Water.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief