Instant Gaming EU
 
 

Fatal Frame Project Zero: Maiden of Black Water

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken de terreur van een bergschrijn vol rusteloze doden in Fatal Frame/Project Zero: Maiden of Black Water. Een Japanse survivalhorrorserie, Fatal Frame staat samen met Silent Hill en Resident Evil als een van de engste videogames die er bestaan.



    Maiden of Black Water brengt je naar het heiligdom van Mt. Hikami. Er wordt gezegd dat het kostbare bronwater hier geesten huisvest. Zij die hun leven wensten te beëindigen, kwamen dit kostbare water drinken voor ze uiteindelijk hun leven beëindigden. Zo werd Mt. Hikami een spookplaats, een plaats waar levens werden opgeofferd om te voorkomen dat een buitenwereldse kracht onze wereld binnendrong.



    Jij speelt de heldin, Yuri Kozukata, die afstamt van een Hikami shrine maiden en naar het bergheiligdom gaat om haar lot te vervullen. Je hanteert het enige wapen dat geesten kan uitbannen: de Camera Obscura. Om een geest te beschadigen, moet je een foto van hem maken. Hoe dichterbij je komt, hoe meer schade je toebrengt. Het riskantst en schadelijkst is de "fatal frame" - de foto van de zwakke plek van een geest, die je meestal precies ziet op het moment dat hij aanvalt.



    Heb jij de moed om de geesten van deze verboden berg uit te drijven? Kom erachter in Fatal Frame/Project Zero: Maiden of Black Water.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fatal Frame Project Zero Maiden of Black Water

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Fatal Frame Project Zero: Maiden of Black Water

    gennyshark
    gennyshark
    24 dec. 2021 09:54on dlcompare.com
    Another console game we can at last play on PC. This horror Koei Tecmo game has at last come on PC, remastered, and I think can give us much fun, perhaps as Residenti Evil franchise.
    Weer een consolegame die we eindelijk op PC kunnen spelen. Dit horror Koei Tecmo spel is eindelijk op PC gekomen, geremasterd, en ik denk dat het ons veel plezier kan geven, misschien wel als Residenti Evil franchise.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief