Sci-Fi horrorgame Fort Solis laat je stranden op Mars

Sci-Fi horrorgame Fort Solis laat je stranden op Mars

Sinds de mensheid verkenningsrovers op Mars heeft laten landen, is Mars een vruchtbare bodem gebleken voor sciencefiction- en horrorverhalen. Een daarvan is Fort Solis, een singleplayer, third-person sci-fi horrorgame die zich afspeelt op Mars en op 22 augustus uitkomt voor PlayStation 5 en PC. Bekijk de trailer van Fort Solis hier:

 

 

Geesten van Mars

Fort Solis plaatst je in het ruimtepak van Jack Leary, een ingenieur die naar een mijnbouwkolonie op de Rode Planeet is gestuurd om de oorzaak van een routinealarm vast te stellen. Zoals gebruikelijk in een horrorgame ontdek je als je daar aankomt dat alles mis is gegaan - er is geen stroom en de basis is verstoken van al het menselijk leven. Wat begint als een routineonderzoek mondt al snel uit in een vreemde en hallucinante reis door deze desolate grens en de rand van het gezonde zelf. Welke duistere geheimen zul je vinden op de mijnbasis?

Fort Solis wordt ontwikkeld door Fallen Leaf Studios, een nieuwe studio die bestaat uit ontwikkelaars van Visceral Games. Hun doel: een "gespannen en sfeervolle" horrorgame maken met een dichte, psychologische benadering van horror die in de lijn ligt van Layers of Fear.

Het spel bevat de stem van Troy Baker, bekend van het spelen van verschillende gamepersonages zoals Joel uit The Last of Us, en Roger Clark, die Arthur speelt in Red Dead Redemption 2. Baker heeft in een andere trailer verklaard dat de samenwerking met Clark een van de dingen was die hem aantrokken tot Fort Solis, samen met de fascinerende verhaallijn van het spel.

Fort Solis verschijnt op 22 augustus voor de pc en PlayStation 5. Let op de prijzen voor deze Martiaanse thriller - koop een Fort Solis PC-sleutel tegen de beste prijzen in onze aanbiedingen.

8.79€
Fort Solis
Fort Solis
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief