Instant Gaming EU
 
 

Red Dead Redemption 2

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  De makers van de GTA series brengen je opnieuw een ongelooflijk open-wereld avontuur, dit keer in het Wilde Westen. Red Dead Redemption 2 neemt je mee terug naar 1899, in een tijd waarin een legendarisch tijdperk ten einde loopt. Je kruipt in de huid van Arthur Morgan, een outlaw lid van de Van der Linde bende. Tijdens een overval in het stadje Blackwater is het misgegaan, en nu worden jij en je collega's achterna gezeten door de autoriteiten. Als ontsnappen aan de lange arm der wet door het hart van Amerika al niet genoeg was, zul je ook nog moeten beslissen of je trouw blijft aan je idealen of aan je bende als de interne verdeeldheid tussen de leden begint op te spelen.  Red Dead Redemption 2 is een echte western. Het is een verbazingwekkend avontuur met een rijk verhaal, ongelooflijk gedetailleerde graphics en een overvloed aan gameplayopties, sidequests en mogelijkheden die je urenlang aan het scherm gekluisterd zullen houden. Elk aspect van de wereld, van de wapens, tot de dieren, de personages of de scenario's zijn met de grootste zorg ontworpen om je een echte western te laten beleven, net alsof je deel uitmaakt van een film, maar met veel vrijheid om te beslissen waar je heen gaat en wat je op elk moment doet.  Niet alleen Red Dead Redemption 2 biedt je een spannend avontuur voor één speler, maar de game bevat ook een multiplayer-mode, Red Dead Online, waarin je de wereld naar eigen inzicht kunt verkennen en nieuwe avonturen kunt beleven. Naast tal van activiteiten en evenementen voor groepen en individuele spelers, biedt deze modus je de mogelijkheid om verschillende rollen aan te nemen. Zo kun je een premiejager worden, een zakenman met een eigen handelsbedrijf, of zelfs een verzamelaar die de wereld afstruint op zoek naar antiquiteiten en verloren schatten.  Of je nu een fan bent van het genre of niet, Red Dead Redemption 2 is een spannend avontuur dat je niet mag missen en een waar juweeltje dat in alle videogameverzamelingen thuishoort.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Red Dead Redemption 2

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Downloaden op de Rockstar Social Club.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

  Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

  • Ultimate Edition-inhoud:
   • Bonusoutfits en gratis Survivor Camp-thema
   • Rang Bonussen
   • Zwarte kastanje volbloed
   • Gratis toegang tot extra wapens

  Bevat ook:

  • Inhoud speciale editie:
   • Content voor Story Mode inclusief een bankovervalmissie en bendeschuilplaats
   • Gevlekte zwarte volbloed
   • Talisman- en medaillon-gameplaybonussen
   • Gameplay-boosts
   • Contante bonussen en kortingen
   • Nuevo Paraiso Gunslinger-outfit
   • Gratis toegang tot extra wapens
  • Inhoud speciale editie:
   • Content voor Story Mode inclusief een bankovervalmissie en bendeschuilplaats
   • Gevlekte zwarte volbloed
   • Talisman- en medaillon-gameplaybonussen
   • Gameplay-boosts
   • Contante bonussen en kortingen
   • Nuevo Paraiso Gunslinger-outfit
   • Gratis toegang tot extra wapens

  Opmerkingen over Red Dead Redemption 2

  LE_E
  LE_E
  10 feb. 2023 03:21on dlcompare.fr
  Ce jeu est un chef d'œuvre, dès l'instant ou vous débarquez dans cet incroyable univers, vous êtes parti pour des centaines d'heures... on sent en jouant le temps de développement, tant tout à été peaufiné dans les moindres détails, bref, un univers et des personnages incroyables, un niveau de détail hallucinant... Foncez !!
  Dit spel is een meesterwerk, vanaf het moment dat je in dit ongelooflijke universum stapt, ben je in voor honderden uren... als je speelt, kun je de ontwikkelingstijd voelen, zo veel is alles gepolijst in de kleinste details, kortom, een ongelooflijk universum en personages, een verbazingwekkend niveau van detail... Ga ervoor!
  Awanasgheps
  Awanasgheps
  4 aug. 2022 11:19on dlcompare.it
  Su RDR2 è stato già detto tutto e a distanza di 5 anni dall'uscita resta uno dei più bei giochi pubblicati per PC e console. Un vero gioiello, tecnicamente e artisticamente. C'è poco altro da aggiungere, un capolavoro assoluto.
  Alles is al gezegd over RDR2 en vijf jaar na de release blijft het een van de mooiste games die voor pc en consoles zijn uitgebracht. Een waar juweeltje, technisch en artistiek. Er valt weinig meer aan toe te voegen, een absoluut meesterwerk.
  alain
  alain
  9 jan. 2020 20:57on dlcompare.fr
  toujours pas de VF, vu le prix.... dommage. après pour ceux qui préfère VO, ok mais c'est dommage que l'on ai pas le choix, au prix des jeux êtres obligé de subir,c'est triste. Perso que pour cela je n’achèterai pas!! ils fond chi... avec leur anglais, le Français n'est pas encore une langue morte que je sache!
  Ik weet niet zeker of het een goed idee is om het te kopen, maar het is geen goed idee om het te kopen omdat het een goed idee is om het te kopen omdat het een goed idee is om het te kopen omdat het een goed idee is om het te kopen omdat het een goed idee is om het te kopen omdat het een goed idee is om het te kopen. daar trap ik niet in! ze smelten... met hun Engels, Frans is nog geen dode taal weet ik!
  Eastarion
  Eastarion
  20 nov. 2019 13:09on dlcompare.fr
  Bonjour, Grand fan de Westworld,Godless,Deadwood et j'en passe. J'idolâtre Jesse James depuis tout petit. Grace Red Dead Redemption 2 je pourrai égaler et devenir Jesse James, je pourrai vivre d'attaques de banques, de trains et de diligence. Grace au jeu je pourrai devenir un Pinkerton avoir plein pouvoir face aux autres, devenir le juge et le bourreau face aux autres. Ps: je participe pour gagner le jeu. Attention je pourrai devenir Jesse pour vous braquez le jeu ^^. Des bisous plein d'amour.
  Hallo, Groot fan van Westworld, Godless, Deadwood, noem maar op. Ik verafgood Jesse James al sinds ik een kind was. Dankzij Red Dead Redemption 2 zal ik Jesse James kunnen evenaren en worden, ik zal kunnen leven van bankoverval, treinroof en postkoetsroof. Dankzij het spel zal ik een Pinkerton kunnen worden met volledige macht over anderen, de rechter en beul worden over anderen. Ps: Ik doe mee om het spel te winnen. Pas op, ik kan Jesse voor je beroven het spel ^^. Kusjes vol liefde.
  Jorge
  Jorge
  20 nov. 2019 08:17on dlcompare.es
  Me gustaría jugar este titulo porque soy mexicano, conozco la frontera y me encantaría más que nada sentir que puedo pertenecer a esa parte de la historia y recuperar un poco de dignidad para mi país, por lo menos visualizando y tomando decisiones donde el personaje traicione a todo el mundo y acabe con Estados Unidos mientras lo hace.
  Ik zou deze titel graag spelen omdat ik Mexicaans ben, ik ken de grens en ik zou meer dan wat ook graag het gevoel hebben dat ik tot dat deel van de geschiedenis kan behoren en enige waardigheid voor mijn land kan terugwinnen, althans door te visualiseren en beslissingen te nemen waarbij het personage iedereen verraadt en daarbij bij de Verenigde Staten terechtkomt.
  Kryeg
  Kryeg
  18 nov. 2019 02:17on dlcompare.es
  Me gustaría poder tener este juegazo! He trabajado duro para poder mejorar mi PC y que mejor manera de ponerla a prueba con este gran titulo, saludos!
  Ik wou dat ik dit geweldige spel kon krijgen! Ik heb hard gewerkt om mijn PC te verbeteren en wat is een betere manier om het te testen met deze geweldige titel, groeten!
  Nicolas
  Nicolas
  17 nov. 2019 03:53on dlcompare.es
  Buenas, quisiera tener este juegazo! mas que nada por que trabaje muy duro para poder comprar los componentes de mi pc e ir mejorandola con el tiempo, y que mejor manera de disfrutarlo que con este gran titulo, saludos y buena vida!
  Goed, ik zou graag dit geweldige spel willen hebben! meer dan wat dan ook, want ik heb heel hard gewerkt om de onderdelen van mijn pc te kopen en ga het in de loop van de tijd verbeteren, en wat is er beter om ervan te genieten met deze geweldige titel, groetjes en goed leven!
  Melioden
  Melioden
  15 nov. 2019 19:59on dlcompare.fr
  J'ai toujours été pauvre à la manière d'un Kenny dans South Park. Une fois, pour Halloween je voulais me déguiser en Cow-Boy. Comme j'étais si pauvre et misérable, mes parents n'ont pu me permettre de réaliser ce rêve, j'ai dû, comme chaque année, me déguiser en Poubelman. Aujourd'hui, il ne me reste plus que cette lueur d'espoir pour devenir un Cow-boy virtuel ! Pensez au moi du passé qui est triste de n'avoir pu être un Cowboy, et permettez à un petit enfant de tirer dans la tête de truands!
  Ik ben altijd arm geweest in de zin van een Kenny in South Park. Ooit, met Halloween, wilde ik me verkleden als Cowboy. Omdat ik zo arm en ellendig was, konden mijn ouders me niet toestaan deze droom te vervullen, dus moest ik me verkleden als een Poubelman, zoals elk jaar. Vandaag heb ik alleen nog dit sprankje hoop om een virtuele Cowboy te worden! Denk aan de ik uit het verleden die verdrietig is dat ik geen Cowboy kon zijn, en een klein kind toestond boeven in het hoofd te schieten!
  Akilis
  Akilis
  15 nov. 2019 18:01on dlcompare.fr
  Une fois de plus vous tirez en plein coeur... Et là vous tapez fort vu le pull de jeux ! Bref, le jeu me sauce bien, même si je suis sûr à 80% que mon processeur le fera pas tourner à 50% de ses capacités, et j'ai bien envie de voir ce que donnera le RP dessus, sachant que je n'ai pas vraiment eu le temps d'expérimenter ça sur GTA !
  Je schiet weer eens in het hart... En daar raak je hard gezien de trekkracht van het spel ! Kortom, ik vind het spel leuk, ook al ben ik er voor 80% zeker van dat mijn processor het niet op 50% van zijn capaciteit zal draaien, en ik wil echt zien wat de RP erop zal doen, wetende dat ik niet echt tijd heb gehad om ermee te experimenteren op GTA!
  iamultra
  iamultra
  8 nov. 2019 10:15on dlcompare.fr
  Fan des jeux Rockstar sur PC j'ai toujours joué à leurs licences où je trouve que la narration est si exceptionnelle que l'on est plongé à 100% dans le jeu (y compris LA Noire en VR haha) et depuis que RDR2 est sorti sur consoles avec le succès qu'on lui connait (critique et commercial) j'ai tellement hâte de pouvoir le découvrir sur la plateforme PC !
  Als fan van Rockstar games op PC heb ik altijd hun licenties gespeeld waarbij ik de storytelling zo uitzonderlijk vind dat je 100% opgaat in het spel (inclusief LA Noire in VR haha) en aangezien RDR2 op consoles is uitgebracht met het succes waar het om bekend staat (kritisch en commercieel) ben ik zo enthousiast om het op het PC platform te kunnen ontdekken!
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : RDR 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , First-Person Shooter , Sandbox , Vertelling
  • Uitgever : Rockstar Games
  • Ontwikkelaar : Rockstar Games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 26 oktober 2018
  •     PC : 5 november 2019
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 7 (64-Bit)
   • CPU : Intel Core i5-2500K / FX-6300
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 770 / Radeon R9 280
   • Opslagruimte : 150 GB
   • Aanbevolen
   • OS : Windows 10 (64-Bit)
   • CPU : Core i7-4770K / Ryzen 5 1500X
   • RAM : 12 GB
   • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 480
   • Opslagruimte : 150 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief