Post-apocalyptische FPS Meet Your Maker lanceert vandaag

Post-apocalyptische FPS Meet Your Maker lanceert vandaag

Behaviour Interactive brengt vandaag een nieuwe first-person shooter uit die met zijn innovatieve mechanica een revolutie in het genre teweeg zal brengen. Meet Your Maker is een futuristisch spel dat zich afspeelt in de nasleep van een apocalyps. In het spel is het je doel om de Chimera te beschermen, een levend experiment dat als laatste redmiddel is gecreëerd om de aarde te redden. Als zijn Bewaarder moet je genetisch materiaal verzamelen om de Chimera te laten evolueren, terwijl je een onverwoestbare buitenpost bouwt om de Chimera te verdedigen tegen overvallers. Meet Your Maker benadert dergelijke mechanismen heel anders dan andere soortgelijke spellen, en biedt een nieuw soort ervaring voor spelers die op zoek zijn naar wat actie.

 

 

Maak van je buitenpost een valstrik

Meet Your Maker biedt je een breed scala aan middelen om elk gewenst type buitenpost te bouwen. Het spel heeft een op blokken gebaseerd systeem waarmee je gemakkelijk een versterking kunt maken. Hoewel het voorkomen dat vijanden je Chimera bereiken om generiek materiaal te stelen je prioriteit moet zijn bij het ontwerpen van je buitenpost, moet je in gedachten houden dat het ook een manier zal zijn om grondstoffen te krijgen. Als je een gemakkelijk te verdedigen doolhof maakt, het vult met vallen die je vijanden kunnen doden, en passende routes voor patrouilles uitstippelt, zul je de vruchten kunnen plukken van de lijken van de overleden vijanden.

Bereid je voor op invallen

In Meet Your Maker zul je ook andere buitenposten moeten overvallen om grondstoffen te verzamelen. In het spel kun je je personage naar eigen inzicht opbouwen en meerdere wapens en vaardigheidsconfiguraties uitproberen om de door andere spelers gecreëerde versterkingen aan te pakken. Ga naar binnen, steel wat je kunt, en ga naar buiten voordat je gedood wordt, en je krijgt grondstoffen die je kunt besteden aan het verbeteren van je buitenpost en aan nieuwe uitrusting.

Neem je vrienden mee

Meet Your Maker is een ervaring waar je niet alleen van hoeft te genieten. Je kunt je aansluiten bij andere spelers in de co-op modus, een buitenpost bouwen en met hen op rooftocht gaan om nog grotere uitdagingen aan te gaan. Het spel daagt je uit met onbeperkt door spelers gecreëerde content, maar Behaviour heeft plannen om het spel na de lancering nog verder uit te breiden. De ontwikkelaar heeft onthuld dat het snel nadat het spel beschikbaar is extra gratis content zal uitbrengen, waaronder omgevingen, bewaarders, wapens, vallen, bewakers en cosmetische items. 

Als je je wilt onderdompelen in dit nieuwe type FPS-ervaring, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste prijs te vinden om je Meet Your Maker code te kopen voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Meet Your Maker
  • Categorieën : Actie , Strategie
  • Uitgever : Behaviour Interactive
  • Ontwikkelaar : Behaviour Interactive
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 4 april 2023
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief