Instant Gaming EU
 
 

Ghostrunner 2 krijgt veel post-launch content

Ghostrunner 2 krijgt veel post-launch content

Uitgever 505 Games brengt het vervolg uit op het fan-favoriete actieavontuur Ghostrunner. In de tweede versie van het post-apocalyptische universum van One More Level kruip je opnieuw in de huid van een cybernetische ninja. Ghostrunner 2 brengt veel nieuwigheden op tafel in een nieuw hack-and-slash avontuur dat hetzelfde patroon volgt dat veel spelers in het vorige spel boeide: rennen door een cyberpunk stad terwijl je je op topsnelheid een weg baant door vijanden. De game is meeslepender dan ooit en laat je nieuwe uitdagingen aangaan.

 

 

Verken de Cybervoid voorbij de Dharma-toren

Ghostrunner 2 biedt je hectische actie, dynamische nieuwe vaardigheden en spannende speltypen terwijl je vecht tegen een kwaadaardige en gewelddadige AI-cultus die de restanten van de mensheid bedreigt. Er is geen rust voor een vechter zoals jij na het oplossen van de problemen in Dharma tower en het terrein achter die vervloekte plek zal een nieuwe uitdaging vormen.

De release van Ghostrunner 2 staat gepland voor 26 oktober 2023 en je zult al snel alle nieuwigheden ontdekken, maar de ontwikkelstudio heeft in de toekomst nog meer verrassingen voor de game in petto. One More Level heeft onlangs zijn plannen onthuld om Ghostrunner 2 na de lancering uit te breiden. De studio zal verschillende DLC's uitbrengen die een reeks functies zullen toevoegen, waaronder een gloednieuwe Endless Moto Mode, veel cosmetische items en meer. Al deze toevoegingen zitten in de Ghostrunner 2 Season Pass, maar je kunt ze ook los kopen. De eerste DLC voor Ghostrunner 2 verschijnt in december en bevat verschillende skins voor je zwaard, handen en motor.

Ghostrunner 2 tilt de gameplay naar een hoger niveau met gevechten met voertuigen, moeilijkere eindbazen en nieuwe krachten voor je personage. Als je dit avontuur niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker voor een goedkope Ghostrunner 2 code en kom volgende week donderdag terug naar Cybervoid.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief