BG PPC IG EN
 
 

GreedFall krijgt een nieuwe uitbreiding samen met zijn next-gen update

GreedFall krijgt een nieuwe uitbreiding samen met zijn next-gen update

Spiders Studio heeft de release aangekondigd van een nieuwe update voor zijn actie-rollenspel GreedFall. Iedereen die het spel speelt op PlayStation 5 en Xbox Series X/S zal genieten van verbeterde visuals in tot 4K UHD met 60 FPS en sneller laden, dankzij een nieuwe update die volgende week verschijnt. Natuurlijk zal die gratis beschikbaar zijn. Samen met deze update krijgt GreedFall een nieuwe uitbreiding genaamd The De Vespe Conspiracy die een nieuwe verhaallijn aan het spel zal toevoegen.

 

"The De Vespe Conspiracy expands on GreedFall's cherished world and story, inviting you to set foot on a previously undiscovered region of Teer Fradee and tackle a brand new intrigue. Navigate a web of lies, manipulation and secrets, as you unravel a nefarious conspiracy that threatens the balance of power. Explore an uncharted region of the island, battle strange new beasts, upgrade your equipment with new gear and face off against a villainous new enemy faction in your hunt to uncover the truth."

 

De dingen zullen ingewikkelder worden op het eiland waar GreedFall zich afspeelt met de toevoeging van deze nieuwe factie, maar de extra inhoud zal door alle spelers verwelkomd worden, want het zal meer diepte geven aan het avontuur van De Sardet. De toevoeging van nieuwe gebieden om te verkennen is een mooie gelegenheid om je invloed uit te breiden, maar het zal ongetwijfeld gepaard gaan met geheimen om te ontdekken en bedreigingen om het hoofd te bieden, want de strijd om de macht is een constante in GreedFall.

 

 

 

Speel je GreedFall al op Sony's consoles via achterwaartse compatibiliteit, dan hoef je je geen zorgen te maken over je saves, want die gaan over van PlayStation 4 en Xbox One naar hun respectievelijke next-gen opvolgers. Natuurlijk kun je altijd onze prijsvergelijker bezoeken als je de beste prijs wilt vinden om GreedFall op welk platform dan ook te kopen en de unieke benadering van de Age of Exploration in de 17e eeuw te ontdekken.

3.26€
GreedFall
GreedFall
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief