GreedFall zal een uitbreiding hebben

GreedFall zal een uitbreiding hebben

GreedFall is niet je gebruikelijke spel dat geïnspireerd is op het 17e eeuwse kolonialisme. De meeste titels die inspiratie halen uit die tijd zijn meestal strategiespellen, maar in het geval van Spiders' creatie kun je er een geweldig RPG avontuur mee beleven dat geschiedenis en fantasie combineert. De kolonisatie van overzeese gebieden wordt in GreedFall op een andere manier bekeken. Je speelt als De Sardet, een avonturier die net is aangekomen op een recentelijk ontdekt eiland dat de interesse van veel Europese facties en landen heeft gewekt. De plek zit vol met mensen die op zoek zijn naar een kans om rijk te worden en die zich niets aantrekken van de inboorlingen of hun cultuur. Terwijl je het eiland verkent, ontdek je de geheimen van de plek en dompel je onder in een episch avontuur waarin magie en traditie een belangrijke rol spelen.

GreedFall is op 10 september 2019 uitgebracht en het spel heeft net een miljoen verkochte exemplaren overtroffen. Om het succes van het spel te vieren, heeft uitgever Focus Home Interactive aangekondigd dat het een uitbreiding krijgt en dat GreedFall beschikbaar zal zijn op next-gen consoles. Helaas is er niets onthuld over de inhoud van de uitbreiding of de datum van de release. We weten alleen dat de ontwikkeling al is begonnen en dat er mogelijk andere soorten content aan het spel zijn toegevoegd, waarschijnlijk in de vorm van DLC. De PlayStation 5- en Xbox-serie X/S-versies van GreedFall zouden "binnenkort" beschikbaar zijn, maar er is ook geen releasedatum bevestigd.

 

 

Totdat we meer nieuws hebben, kun je je verdiepen in de wereld van GreedFall voor een unieke ervaring. Als je het spel nog niet hebt, hoef je alleen maar naar de vergelijker te gaan om het voor de beste prijs op alle platforms te vinden. We zullen je op de hoogte houden van de uitbreidingskwestie zodra er nieuws is.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief