BG PPC IG EN
 
 

Guilty Gear -Strive- lanceringstrailer is hier!

Guilty Gear -Strive- lanceringstrailer is hier!

De Guilty Gear serie heeft nogal wat volgelingen en de aanstaande release van een nieuw deel laat ze allemaal met ingehouden adem wachten. Guilty Gear -Strive- komt over een paar dagen uit en het brengt de ontknoping van Sol Badguy's verhaal. Het spel neemt de spelers mee naar de Verenigde Staten, waar ze getuige zullen zijn van de laatste clash tussen de hoofdpersoon en zijn nemesis, Asuka R. Kreutz. Ter gelegenheid van de aanstaande release van het spel heeft Arc System works de lanceringstrailer van Guilty Gear -Strive- gepubliceerd, die je hieronder kunt bekijken.

 

 

De trailer toont enkele van de populairste personages uit de Guilty Gear serie, die je in Guilty Gear -Strive- zult aantreffen. Ky Kiske, Axl Low, Faust, Ramlethal Valentine, Leo Whitefang, en vele anderen keren terug in de schijnwerpers in dit vechtvideospel dat ontzagwekkende anime-stijl graphics en nieuwe gameplay mechanieken combineert om een unieke ervaring te leveren waar de fans van Guilty Gear van zullen houden. Het spel zal ook twee nieuwe vechters bevatten, Nagoriyuki en Giovanna, maar er zijn er vijf die dit jaar nog komen, zoals is onthuld tijdens de Early Access Showcase die een paar dagen geleden plaatsvond. Deze komen als deel van drie verschillende DLC die ook extra gevechtsstadia en een nieuwe verhaallijn zullen bevatten. Deze DLC zal in een Season Pass worden opgenomen.

 

 

Guilty Gear -Strive- krijgt ook gratis inhoud in de vorm van een combo maker systeem waarmee je je beste moves met andere spelers kunt delen, en veel aanpassingsmogelijkheden die de liefhebbers van de wereld van Guilty Gear in verrukking zullen brengen.

De release van Guilty Gear -Strive- staat gepland voor 11 juni op PC, PlayStation 4, en PlayStation 5. Je vindt de beste prijs om het spel te kopen op elk moment in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief