Ontdek de verhaaltrailer van Guilty Gear -Strive-

Ontdek de verhaaltrailer van Guilty Gear -Strive-

Laten we eerlijk zijn. Het verhaal is niet het eerste waar je aan denkt als je aan de Guilty Gear serie denkt. Spannende gevechten, cool uitziende personages, indrukwekkende combo's, en dodelijke bewegingen komen misschien in je op, en misschien heb je ook wel een favoriete stage of vijand. Maar ondanks dat alles is het verhaal een belangrijk onderdeel van het spel en heeft het als schakel gediend tussen alle spellen in de serie sinds de eerste Guilty Gear op de PlayStation verscheen in 1998. Nu de release van Guilty Gear -Strive- dichtbij komt, is het belichten van het plot achter de gebeurtenissen in het spel van het grootste belang om de aandacht van de fans te trekken, en Arc System Works heeft een video gepubliceerd waarmee we ons in het verhaal van Guilty Gear -Strive- kunnen verdiepen en een paar van de personages kunnen ontdekken die in dit deel aanwezig zullen zijn.

 

 

Guilty Gear -Strive- brengt de fan-favoriete vechtserie terug, en hoewel het verhaal van Sol Badguy slechts een excuus is om ons onder te dompelen in een wereld van epische één-tegen-één competitieve gevechten, is de video voldoende om te laten doorschemeren dat het plot met dit spel misschien ten einde komt. Natuurlijk onthult het niets over de nieuwe mechanieken in het spel, zoals muurbreken, waarmee je vijanden buiten de oorspronkelijke grenzen van het scenario kunt duwen en extra schade aan je tegenstanders kunt toebrengen. Wat informatie over het spel betreft, onthult de video dat Leo Whitefang en Ky Kiske terug zullen zijn in Guilty Gear -Strive-, evenals enkele andere personages uit eerdere delen van de serie.

Of je nu een fan bent van Guilty Gear of gewoon plezier wilt beleven aan intense en spectaculaire gevechten, Guilty Gear -Strive- zal een perfecte keuze zijn als het op 11 juni beschikbaar komt op PC, PlayStation 4, en PlayStation 5.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief