Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Hearthstone: Battlegrounds mode krijgt een makeover

Hearthstone: Battlegrounds mode krijgt een makeover
NEWS31 aug. 2021 12:00

Het is nu meer dan zes jaar geleden dat Blizzard zijn kaartspel Hearthstone lanceerde. Het spel werd destijds met gemengde gevoelens ontvangen. Sommige spelers waren enthousiast over het idee van een competitief deck-building spel gebaseerd op het Warcraft universum. Anderen vonden sommige aspecten ervan te simplistisch of zelfs te kinderachtig. Maar Hearthstone heeft de spelers voor zich gewonnen, en het competitieve aspect ervan heeft het zelfs naar de eSport scene gebracht. Het spel heeft in zijn zesjarig bestaan talloze patches en uitbreidingen gekregen, maar een nieuwe update zal een grote invloed hebben op de gameplay.

Hearthstone's Battlegrounds modus werd in 2019 toegevoegd, en hij staat op het punt een flinke opfrisbeurt te krijgen die de gameplay ervaring grondig zal veranderen terwijl nieuwe inhoud wordt toegevoegd: 

 

"To start, we're introducing an entirely new Battlegrounds specific keyword, Avenge, that does something after (x) friendly minions die. Then, we're replacing 37 minions with new ones and adding two new Heroes!"


De twee genoemde helden zijn Meester Nguyen, wiens kracht is om bij het begin van elke beurt tussen twee te kiezen, en Cariel Roame, die minions kan oppeppen. Overigens, terwijl er 37 nieuwe minions worden toegevoegd, worden er ook andere verwijderd. Behalve deze nieuwe inhoud zijn ook enkele functies van de Battlegrounds mode herzien, waarvan de belangrijkste het aantal schadepunten is dat een speler bij het begin van het spel kan nemen:  

 

"We've added a damage cap of 15 damage until the first player dies, meaning that no player can take more than 15 damage from combat until the first player in a lobby dies or disconnects."

 

 

Praktisch gezien betekent dit dat een speler niet meer letterlijk over zijn tegenstander heen kan lopen, hoewel we niet weten of dit iedereen zal bevallen. De lengte van de beurten wordt ook vergroot.

Om de complete lijst van veranderingen die naar de Battlegrounds mode komen en de volledige lijst van nieuwe minions te bekijken, kun je terecht op de officiële Hearthstone website. De 21.2 update komt vandaag beschikbaar, hopelijk vanaf 19 uur Britse tijd. Hij zal natuurlijk gratis zijn voor alle spelers.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief