Hearts of Iron IV biedt de meest uitgebreide strategie-ervaring

Hearts of Iron IV biedt de meest uitgebreide strategie-ervaring

De Tweede Wereldoorlog dient vaak als inspiratie voor veel videogames. Soms is dat in de vorm van FPS-games vol actie zoals Sniper Elite 5 of Battlefield V. Het strategiegenre haalt echter het meeste uit dit thema door je veldslagen en scenario's te laten herbeleven en tegelijkertijd een beter tactisch overzicht van het hele conflict te bieden. Daaronder schittert Hearts of Iron IV met zijn eigen licht boven vele anderen uit dankzij de expertise van Paradox Interactive, dat een lange geschiedenis van geweldige strategietitels heeft. In het spel kun je je natie door het grootste conflict in de geschiedenis leiden door de Tweede Wereldoorlog opnieuw uit te vechten om de loop ervan te veranderen. Ongelooflijk gedetailleerde historische simulatiemechanismen, realistische legers en een veelheid aan historische paden die opengaan bij elk van je beslissingen zijn slechts enkele van de opwindende functies die bijdragen aan het leveren van een unieke ervaring die de fans van het genre in de ban heeft.

Een uitbreidbare ervaring

Hearts of Iron IV laat je direct in de politieke, economische en militaire aspecten van de oorlog duiken met een meeslepende ervaring, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Paradox Interactive weet dat, en de ontwikkelstudio heeft de tijd genomen om een reeks DLC uit te brengen die veel content aan de game toevoegt om de authenticiteit ervan te vergroten en spelers nieuwe gameplay-opties te bieden. Net als bij andere titels van Paradox, zoals Europa Universalis IV, is er een overvloed aan DLC beschikbaar voor het spel. Sommige daarvan voegen nieuwe modellen eenheden toe, verbeterde gameplaymechanieken voor sommige landen en tal van andere functies. Hearts of Iron IV: Arms Against Tyranny, Hearts of Iron IV: Trial of Allegiance en Hearts of Iron IV: No Step Back zijn daar goede voorbeelden van.

Paradox Interactive heeft ook een ander soort DLC uitgebracht voor Hearts of Iron IV die zich uitsluitend richt op het veranderen van het uiterlijk van het spel. Hearts of Iron IV: Content Creator Pack - Soviet Union 2D Art is de nieuwste toevoeging aan de lijst. Deze DLC voegt een overvloed aan cosmetische opties toe om het uiterlijk van veel iconen in het spel aan te passen om ze interessanter te maken. De DLC bevat veel 2D-pictogrammen die het algemene uiterlijk van de eenheden en menu's in je Hearts of Iron IV-games zullen veranderen.

"Paradox Interactive has teamed up with talented modders from the Hearts of Iron IV community to release a content pack with new art assets for the Soviet Union. Ethan “156” Mayer and Aqeel “Uncharted” Mughal, Head Developers on the popular World Ablaze mod for the game, have created new icons and weapons art that reflect the historical designs and art of one of the key players in World War II."

 

 

Toevoegingen als deze bevestigen dat een grote schare fans Hearts of Iron IV steunt en van het spel houdt. Als je de makers wilt steunen en een nieuwe Sovjet-look aan je Hearts of Iron IV-games wilt toevoegen, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste kortingen op Hearts of Iron IV: Content Creator Pack - Soviet Union 2D Art te bekijken en voeg de DLC vandaag nog toe aan je collectie op Steam.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief